"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Imas li koju sliku stvari koje si napravio?
Zaraza nego sta, ja sam to resio tako sto sam kupio laptop
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Trebalo je ohladiti overvoltovani na 4ghz podignuti quad u Antec 900 kućištu Neke stvari je fotografisao Fiki, čovek koji je bio gremlin i inžinjer koji je držao servis i prodaju delova u starom komšiluku....Fikijeva servisna soba je svašta videla, moguće da ima nešto.....sa čovekom sam odavno izgubio kontakt ....a ja onda nisam ni imao digitalni aparat. Inače, zezao sam se sa još jednim frikom, čovek je sad u BG, išao je na takmičenje u OC u Francusku, čini mi se postigao i nekakav uspeh, radi na portalu PC Axe, Nenad Zarić. Super je da su nekome ti klinački hobiji postali profesija.
Poslednja ispravka: vlajo (11.2.2013. u 22:51)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
^ Mozda brodski motor?
Poslednja ispravka: vladas (12.2.2013. u 13:32)
No time to lose
Jeste, sad sam pogledao.
To je Wärtsilä-Sulzer RTA96-C najveci dvotaktni motor na svetu. zapremina 25.000 L, a snaga 109.000 HP
Wärtsilä-Sulzer RTA96-C - Wikipedia, the free encyclopedia
WoW!
Mercedes G i Defender 110, neprevazidjeni!
Coca-cola , dan zaljubljenih
Meteorska kisa u Rusiji.
Bookmarks sajtovi