Sve je ovo ok sto rade, nego mi nije jasno sto ne ograde bazen kad imaju malu decu, kada je to vec toliko opasno
Sve je ovo ok sto rade, nego mi nije jasno sto ne ograde bazen kad imaju malu decu, kada je to vec toliko opasno
to su bre debili.ne mogu da se setim koliko slucajeva su imali da se dete udavi siberom u autu.mercedes je moro da im stampa upozorenje.strasno.
Eehh zašto, Serb druže to je posebna priča. Mada ova obuka može da pomogne kod bilo kog pada u vodu , naravno ukoliko pomoć pravovremeno stigne. Bitno je da dete zna šta mu je činiti i da ne paniči. To je suština ove obuke. E sad ako je beba malo starija npr 1-3 ili više godina sama će doplivati do ivice bazena .
pa izgleda stvarno da su teski moroni. Naravno da je ta obuka odlicna , nego sam sokiran da ne mogu da ograde bazen
i ja se isto pitam zasto je zatvoren Identico u Knezu, a za onaj u Uscu se nisam setio da vidim da li radi, mozda renoviraju lokal?
Bio sam pre neki dan i zatvoreno i na Obilicevom vencu i u knez Mihajlovoj i ja reko ma hajde da odem do Usca tamo sigurno radi ali i tamo je zatvoren! Nemam pojma sta je u pitanju a niko mi nije ogdovorio ovde tako da moguce da niko zna...
Jos pre 3 meseca su oni krenuli u zatvaranje.
next year at this time I'll be a millionaire
Eto koliko sam ja neobavesten A kazite mi gde se nalazi Omegin ovlasceni servis,posto je do sada bio valjda u identiku?
Pozovi ih pa pitaj Identico servis
Bookmarks sajtovi