kako mislis bivsom....nemam bivse samo sadasnje i zovu...bas se razmisljam da promenim broj telefona...
kod mene moze samo da bude bivsi sat
a za ovo prvo i ja mislim da je do mene...resi cu
kako mislis bivsom....nemam bivse samo sadasnje i zovu...bas se razmisljam da promenim broj telefona...
kod mene moze samo da bude bivsi sat
a za ovo prvo i ja mislim da je do mene...resi cu
Simo jeste da ti je prezime hrabri ali ceo dan visis ovde ubice te bre zena...moras malo i na zenu da obratis paznju!!!!
ma, niko nije dovoljno hrabar kad treba sa zenom da se suoci...
edit: procitao sam zeni tvoju poruku, kaze da imas od nje pice!
jole777 kaže:
Znam da je pitanje ukusa uvek diskutabilni,ali...da nema tog "ali"... Sta mislite kako bi black mako 6500 izgledao sa ovom narukvicom. Da li bi ova crvena bila isuvise drecava,ili bi mogla da prodje uz sekundaru...
Inace,moj mako jos uvek nije otpremljen iz Ger,zbog praznika,pa se razmisljam da sutra dodam i jednu koznu narukvicu. Ako ne ova,sa belim koncem,ili potpuno crna?
Meni se čini da bi ta sa crvenim koncem sasvim fino legla, sa belim ne, a eventualno može potpuno crna.
Ali mislim da crveni konac daje neki šmek.
da,lepo bi se to slagalo...
pa probaj ne verujem da je skupa narukvica...
I ja mislim da bi mu dalo neku "sportsku" notu. Ma,36e (-VAT) je narukvica,nije u tome stvar,nego sto mi nije palo na pamet onda da porucim i nju. Dodacu je ujutru,najverovarnije
Odličan detalj na sekundari! Trebaš postaviti taj kaiš, po meni odlično paše.......
angele spremaj pare...ajde pozajmljuj se
Bookmarks sajtovi