Rus imao sam slicnu situaciju pa sam instalirao XP i izgleda kao da je malo ubrzao
To su mi preporucili "majstori".
Rus imao sam slicnu situaciju pa sam instalirao XP i izgleda kao da je malo ubrzao
To su mi preporucili "majstori".
Jel "kao" ubrzao ili je stvarno? Cisto da ne gubim vreme.
I koja je ver, jel si instalirao SP 3?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ubrzao jeste ali je opet spor mozda je brzi za nekih 20% nemoj da ocekujes previse.
Brzina najvise zavisi od samog racunara ,procesora...
Jeste Sp3. verzija 5.1
XP je manje zahtevan od 7, stariji kompjuteri rade bolje sa manje zahtevnim sistemima, na to su mislili "majstori" i bili su u pravu za tih 20%.
vezba stvara majstora
meni je xp sp2, na starom racunaru, ubedljivo najbrze radio,na svega 512 ram-a, mada sam jedno vreme na tom istom racunaru imao dva os, win XP i linux ubuntu. Oba sam "ugurao" u athlon 2000+, procesor sa jednim jezgrom, i bio sam prezadovoljan linuxovim performansama. Sada koristim win 7 ultimate, SP1 i nemam primedbe na rad, ni najmanje.
Hvala ljudi, probacu onda XP.
Probao sam Ubuntu, nisam bas odusevljen. Inace u pitanju je Asus netbook, sa Atomom 1.6 (ne znam napamet koja je oznaka) i 2 Gb rama.
Poslednja ispravka: RUS (3.6.2013. u 17:34)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
Jel video neko ovaj sat,kakv je?
Nisam video konkretno taj model ali jesam neke druge modele tog proizvođača.
Šta znam...nisu baš ''dno'' ali bih uvek pre izabrao Casio ili Seiko.
Ako bi ga ti kupio-ne bi se baš unesrećio ali gorepomenuti daju bolji kvalitet za te pare.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi