I posle kazu o ukusima se ne raspravlja... Kad ti malo falo da prelomis,ite kako valja pitati... . Narucujem sigurno
I posle kazu o ukusima se ne raspravlja... Kad ti malo falo da prelomis,ite kako valja pitati... . Narucujem sigurno
Dokle vise vas dvojica...
pa dokle....dok ne nadje ne snadje se
jedino covek koji ne mooooze nesto da smisli da bude medju prvim ljudima u svemiru ))))
a ti da cutis...ti bi trebao da si mi drug ali nisi
Jao jao,ovaj drugi tj srednji smajli ti je najjaci!
Sta hoces covece?
Pošto nemam više gde samo mali osvrt na zaključanu temu
-Zahtev za popustom
Nisam ni očekivao iznošenje konkretnih primera sa pominjanjem određenih firmi nego upravo ovo što ja Dragon i pomenuo u obrazloženju za zaključavanje teme-
Dakle prirodno je TRAŽITI i moguće je DOBITI popust pri kupovini sata!!!!
Mislim da je ova informacija veoma važna svim našim članovima koji nisu upoznati sa istom, jer ljudima kad kupuju,recimo,veš-mašinu ne pada na pamet da traže popust a pogotovo da očekuju da će ga i dobiti.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
izgleda da se moj humor ne shvata
G Shock Mudman
Sector 330 Chrono
Festina Tour de France 2006
Romanson Adel
Time Force Nadal Collection
Time Force Tender
Baby G
Vladane, upravo tako, to je zaključak cele priče i gotovo uobičajena praksa u Evropi.
Inače, članovima se gotovo uvek nagovesti da mogu da dobiju određeni popust od prodavca i da je potrebno samo pitati u radnji kada se krene u kupovinu.Dakle prirodno je TRAŽITI i moguće je DOBITI popust pri kupovini sata!!!!
Obzirom da je u ovom trenutku pravilnikom jasno definisano da diskusije o popustima nema, tema "zahtev za popustom" je opravdano zaključana i nema potrebe za daljom raspravom po ovom pitanju.
Pozdrav
Dragan
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Slažem se:o
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi