Ali zaboravljas onu cuvenu: "Bez starca nema udarca"
Ali zaboravljas onu cuvenu: "Bez starca nema udarca"
ali kad kupis novi automobil njemu opada vrednost iz godine u godinu, cena starcima u najgorem slucaju stagnira, klasicima samo raste, ja bih ipak isto kupio novi automobil bez obzira
Vjerovatno da ce i ovi sad moderni automobili nekada biti klasici i oldtajmeri. I ovi sada klasici su nekada bili moderni i njima je do neke godine padala cijena. Bas sam gledao neku reportazu iz Bara, bilo neko okupljanje oldtajmera i neki covjek iz Srbije je doveo nekog americkog vojnog dzipa iz WWI i kaze da vrijedi oko 20.000e, vjerovatno da kada je proizveden i poslije nekih 10 god nije vrijedio ni djelic onoga sto sada vrijedi
Novi Jaguar za svaki dan,a jedan klasik za nedeljnu voznju,Jaguar XJ i obavezna British racing green boja
i uz jaguara naravno idu burberry kisni mantil i jedan ronilacki bremont
Bas tako i da ne zaboravimo x lepih zena
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Sta se desava sa Vladanom, nema ga dugo na forumu?
Tu je, tu je on, samo se sakrio...
Zdravo Baron, nažalost zbog privatnih problema malo više sam se udaljio od aktivnog učešća na forumu. Prolazim kroz jako težak period u životu i trenutno najveću pažnju posvećujem porodici.
Medjutim, i pored toga radim u pozadini i ono što mogu da najavim je da se sprema najveće unapredjenje portala u poslednje dve godine, i to bi trebalo da se desi najkasnije do 15. septembra. Svakako će svi naši posetioci biti blagovremeno obavešteni o ovim novinama.
Pozdrav i svako dobro!
Bookmarks sajtovi