Gazda samo ti nama budi dobro , ti i tvoja porodica ,a za forum ne brini , kad se sve sredi opet si sa nama
Gazda samo ti nama budi dobro , ti i tvoja porodica ,a za forum ne brini , kad se sve sredi opet si sa nama
a sta mislite da otvorimo novi podforum koji bi se mogao zvati putopisi ili slicno, evo ja spremam tekst o stokholmu i par slika i neka moja iskustva, da obogatimo forum, moj tekst bi se zvao, stokholm- grad na kamenu , trebalo bi jos do kraja godine da posetim istanbul pa bi podforum vremenom bio znatno obogacen, mojim i iskustvima drugih forumasa
Ja sam za, posebno sto bi to bilo vrlo korisna informacija mnogima koji zele da posete odredjenu destinaciju. A i dobili bismo pouzdane informacije iz prve ruke.
Dobra ideja, a Milanovu poruku sam već preneo adminima. Siguran sam da bi se na takvom podforumu našlo dosta korisnih podataka iz oblasti kulture, istorije i umetnosti, kao i mnogo lepih fotografija.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
zahvaljujem na ekspeditivnosti
Dobra ideja! A korisnih informacija nikad nije na odmet. Verujem da ce novi podforum biti prepun odlicnih preporuka za putovanja...
Pozz svima!
Info vezano za novi podforum:
Kreiran je novi podforum, koji je smešten u Kafiću i zove se Putovanja i putopisi.
Forum je posvećen diskusiji o vašim putovanjima i putopisima koje želite da podelite sa drugima.
LINK
Pozdrav svima nije me Bilo dugo pa reko da napisem i ja neku rec , unapred se zahvaljujem svima na pitanjima i ljudima koji su se Poceli brinuti Gde Sam Evo ljudi tu Sam imao Sam döste posla pripreme za more restauracija Koje su morale da se brzo obave paa nije Bilo slikanja i izvjestaja , CIM se zavrsi godisnji aktiviracu se opet i Pokusati da pomognem i da nastavim sa zapocetim Radom na forumu .
Nismo ni sumnjali u tebe.
Ocekujemo jos zanimljivih tekstova, naravno kad budes imao vremena za to.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi