zagatove kreacije su mi najcesce odbojne ali ovde je pokazao zasto je i danas jedan od najpriznatijih i najcenjenijih krojaca lima
zagatove kreacije su mi najcesce odbojne ali ovde je pokazao zasto je i danas jedan od najpriznatijih i najcenjenijih krojaca lima
Opuštencija... Šta, niko ne nosi sat! A zašto bar WR 200 Citizen nije na ruci u tim dubinama?
Sramota...priznajem ...a imam bar 3-4 sata sa WR 200.
To je slika od juče.Danas sam kupao G-Shock-a al' nemam dokaz
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Evo iako na godisnjem bio sam u potrazi za nosacima vremena i samo da najavim cim se dokopam kuce pocasticu vas sa dve revizije naime radi se o 2 sata jedan omikron koji sam kupio ajmo reci na starom zeljezu i meni jedan jako poseban sat Darwil koji je moj starac kupio od prve place i meni ga poklonio ovih dana , sat je poseban jer ga je moj starac kupio davne 1962 od svoje prve Plate nesto neradi a kako rece starac zadnjih 25 godina lezi u kutiji sa starim nakitom i ceka MENE tako da cu i te 2 revizije podeliti sa vama pa da vidimo sta ce ispasti ovo je samo najava a ja cu se potruditi da uzivamo svi u slikama i objasnjenju
Meni je nabolji Defender 90,to je onaj kratki,jos su mu sad kao opciju stavili Recaro sedista napred,pozadi normalo sedi dvoje, nije kao na predhodnim modelima da moras da spustas sedista,manji motor,jeftinija registracija,veliki obrtni moment,izgleda brutalno,uz masnu banderu mozes da ga popnes.
Bookmarks sajtovi