Samo vas gledam kaj delate po forumu...
Pozdrav iz Ex-Yu!
Samo vas gledam kaj delate po forumu...
Pozdrav iz Ex-Yu!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
sto si dosadan,delaj tamo i cuti...da se odmorimo malo od tebe
DA li bi ste dali 20+$ vise za seiko sa J oznakom,dakle sa natpisom "made in Japan"
Ja bih,mada nisam ubedjen u opravdanost te investicecije...
Sram me priznati ali bi i ja.Iako je robot isti u Japanu ili Aziji ali ljepse mi je nekako rec da je made in Japan.
Ja,vidiš,ne bih.
Bio bih spreman dati 50 evra manje za dobar Seiko sat a da na njemu piše,recimo,Casio
Poslednja ispravka: VLADAN P (7.1.2011. u 22:06)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Ja, prosto mi dođe nekako lepo oko srca kad piše JAPAN može i japan samo da piše ali to je . Daću ti ja 20
Ljudi ja ne znam kako vi ali ja sam upravo sam sebi priznao da sam se navukao. Pa ja sam se navukao na ovaj forum, tako da uhvatim sebe kako više puta dnevno proveravam šta ima novo. APDEJTUJEM SE
Virtualni drugari, pa šta sam ja sebi dopustio u ovim godinama cccc... da sedim par sati za računarom svaki dan.
Umesto da sedim i gledam fudbal, pijem pivo ili idem na pecanje, igram se sa decom može i ženom
A žena , a deca.
@ simke "Daću ti ja 20"
bravo,bravo...
Inace,slazem se sa tobom,neka je jedva citljivo,ali samo neka je tu...
Ehh od kad ja tako...nego sto je nagore od kad sam ovde i pare trosim..menjam satove..a da makar nesto znam o mehanizmima pa ajde nego samo in house ili 7750
sta oce ovaj rus
Poslednja ispravka: milan zmaj (7.1.2011. u 23:44) Razlog: upadica rusa
ne razumem. jedna červena. mnogo brate
pa piši srpski bre da te ceo svet razume
kakve k...e kakvi bakrači
Bookmarks sajtovi