Ma ne znam meni je ipak Defender malo previse, taman je za interventnu, kad iz njega izadje 10 grmalja
Ma ne znam meni je ipak Defender malo previse, taman je za interventnu, kad iz njega izadje 10 grmalja
A meni su svi ostali dzipovi nekako sminka,sem G klase i Dicovery-ja,ovaj bi mi legao kao budali samar.
Bas ta sedista,mnogo bolje izgledaju nego stara
Ta sedista su odlicna, zna onaj ko se vozio u starim 109-kama.
Marko slazem se sa tobom, pravi dzipovi su LR 90, 110, G klasa, a od ovih sto su malo nasminkaniji i moderniji jedini pravi dzip je Land Cruiser.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Au ja i ti Marko bas nemamo isti ukus, ja bi na Cayenne-a da mi ga neko pokloni isti dan stavio prodaje se.
Rus slazem se za Land Cruiser, zaista odlicna masina, posebno onaj Prado. Ali sa prakticne strane sve je to za moje uslove zivota previse. Ja na nesrecu ne volim i ne znam da vozim motor, inace motor je zakon za guzve na primoriju
Ja mislim da je Prado samo linija opreme i da se radi za istocno trziste i cini mi se da nije nesto bolja od full verzije Land Cruisera za Evropu.Mozda gresim,ali tako mi je rekao drug koji je radio u Toyoti.
Pa jeste model opreme, ali nekako djeluje veci i robusniji
uh kad smo kod terenaca, ja stvarno ne bih vozio tako skupa vozila, zbog okruzenja ali i novca, da zivim u svajcarskoj, verovatno bih vozio i tamo vozio novog pola ili golf sedam, samo da je nov auto...
zamislite date 60.000evra za auto, on posle 5godina vredi 10.000evra
Bookmarks sajtovi