Ja imam stocic, i to ne bilo kakvi
Bas ovog datuma koji je na Casiu (ako datum citamo "naopako") mi je bio rodjendan. Do pre par dana mi nije racunar radio, pa koristim priliku tek sada da se malo pohvalim svojim rodjendanskim poklonom Ko kaze da zene slusaju muskarce kada pricaju o sportu, automobilima, satovima... Ja sam jednom davno spomenuo kakav sto zelim da pravim za svoj radni prostor...i dobio sam upravo takav...ustvari, dobio sam daleko bolji nego kakav sam zamisljao. Moja lepsa polovina je uspela da me na najprijatniji moguci nacin iznenadi za rodjendan. Pogledajte i sami... ford shelby V6
@23, odlicno izgleda, veliki americki V6
sta mislite o ovom satu, ima kao neki dodatak, ratrapant modul na eta 7750 mehanizmu, koronu od keramike, kristal safir i kosta jako malo za to sto nudi, je l bi ovo bila dobra kupovina, da imam tih 1k evra, odmah bih ga uzeo, kako vam se cini
RESERVE NOW! : WATCHUSEEK EDITION RATTRAPANTE CHALLENGER
meni se svidjaju ovi stari lugovi koji su spojeni, ne znam da li ima takvih pilota uopste danas u ponudi
Kako je dobra fora!!! Svaka čast na poklonu! Odlično izgleda!
heheheh odlican sto kamencicu
Strasan sto
Svaka cast tvojoj lepsoj polovini na originalnom poklonu.
Poslednja ispravka: RUS (8.9.2013. u 20:44)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala ljudi Zamislite tek moje odusevljenje kada sam dobio sto. Ono sto sam zaboravio da napomenem, a sto daje posebnu draz poklonu, je cinjenica da sto nije kupljen, vec je osmisljen i napravljen (sve od potrage za V6 motorom u BG) od strane devojke...
23jewels
Čestitam na fenomenalnom poklonu.
Posebne čestitke tvojoj ženi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
23, ovo je jedna od najorginalnijih stvari koju sam video u zadnje vreme . Tebi čestitke na ideji a lepšoj polovini svaka čast na realizaciji.
Dobro je da nisi poželeo komodu, morao bi praviti mobu da je uneseš .
Druze, nemoj misliti da je ovo puno lakse...
hvala svima, drago mi je da se i vama dopada
Bookmarks sajtovi