Pusti tutorijal, jel si ti napravio to?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Naravno, japansko ime mi je samo paravan .
Dobra fora...
Mislio sam da li si probao da napravis?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam , nisam , tek sam večeras video ( treba strpljenja za tu rabotu ).
Ko voli , ceni i poštuje nacionalnu istoriju preporučio bih mu : RTS :: Milunka Savić – heroina Velikog rata
Poslednja ispravka: RUS (7.10.2013. u 19:57)
^ Da, videla sam reklamu za taj film. Učinio mi se interesantnim, ali nisam gledala na žalost....
Jel neko gledao? Kakav je?
Tema filma je odlična, film je dokumentarno igrani ( govorili su i domaći i strani ,mahom francuski, istoričari, kustosi...). Uvek može bolje ali nije loše. Neki drugi bi od takvog heroja snimili 3D spektakl u tri dela pri tom bi verovatno morali pola stvari izmisliti ili ulepšati. Mi smo se tek posle 4 decenije od smrti Milunke setili da je ona postojala. Posle nekoliko decenija zaborava , Večernje novosti su pisale o Milunki. To je bilo pre par godina , znam jer sam čitao feljton o njoj. Pre par nedelja su opet pisali o njoj feljton ( više od 10 nastavka ). Mislim da su Večerenje novosti najzaslužnije za brisanje sramno nataložene prašine sa njene biografije. U svakom slučaju , hrabra , skromna i ponosna žena , rodoljub. U vreme dok je bila živa više su je poštovali u Francuskoj nego kod nas. Ali u vreme kada ni muškarci neće u vojsku njen značaj i doprinos je nekima nemoguće objasniti ( doduše sad više i nema služenja vojnog roka ). Sve u svemu film je vredan gledanja. Ko nije čuo za Milunku mogao je mnogo da nauči a ko jeste čuo za nju , mogao je da utvrdi gradivo i sazna još ponešto zanimljivo.
Tek sada vidim da se ceo film može pogledati na linku koji sam postavio tj. na RTS-ovom sajtu. Eto prilike.
Poslednja ispravka: RUS (8.10.2013. u 8:41)
Zašto mi tapatalk neda da postavim slike na svet satova , na bilo koji drugi portal mogu ucitat , ima li neki Razlog ?
Riješeno , postavke su bile problem .
Poslednja ispravka: sector77 (10.10.2013. u 15:10)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi