^ Baš su dobri. Bilo bi sjajno da i na fasadama u BGD ugledamo ovako nešto...
^ Baš su dobri. Bilo bi sjajno da i na fasadama u BGD ugledamo ovako nešto...
Nisam gledao dodelu, al mislim da dobija I mercedes.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ne znam, vjerovatno bi mu dali kljuceve ili tako nesto, nisu nista spomenuli, sem ceka od 700.000$ i vidio sam kad su mu urucili Rolu
hahahahaahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahaha
Gde si slikao to?
Nevjerovatno kakav gol, niko nije primijetio sta se zapravo desilo, nijedan igrac se nije bunio
Mali dokaz da sat nije za svakoga. Sa prednje strane je još i očuvan ( mada mi nije jasno kako je u ovoj meri oštećen minutni prsten ) ali kako je neko uspeo da uništi ( malo je reći izgrebe ) poklopac e to mi nije jasno. Inače vrlo lep i interesantan sat , prethodnik SKX serije.
Darko , fer pleja je u sportu sve manje. Igrač "strelac" ( i ne samo on ) je bio potpuno svestan da gol nije postigao.
Pa da uglavnom su igraci Leverkuzena znali da gol nije bio, cak se covjek uhvatio za glavu, a nakon toga slavi gol.
Evo jedan primjer fair play-a, Klose je dao gol rukom i priznao sta je uradio i gol je ponisten, kasnije je Lazio izgubio taj mec 2-1
Bookmarks sajtovi