U blizini Zoo vrta u Bristolu, Engleska postoji parking za oko 150 automobila i 8 autobusa. Za oko 25 godina, parking je naplacivao vrlo ljubazan cuvar parkinga.
Cena parkinga je bila ?2.50 za automobile (oko 4 dolara) i ?7.50 za autobuse (oko 12 dolara)..
I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, cuvar se jednostavno nije pojavio..
Uprava ZOO vrta je bila prisiljena da pozove Gradsku Upravu i da zatrazi drugog cuvara parkinga..
Medjutim, Gradska Uprava je odgovorila da ona NEMA nikakvu nadleznost nad ovim parkingom, i da je to iskljucivo u nadleznosti samog ZOO parka !
ZOO park je onda obavestio Gradsku Upravu da je cuvar parka bio njihov zaposleni, a ne zaposleni ZOO vrta..
Onda je Gradska uprava obavestila ZOO vrt da ona NIKADA nije imala svog zaposlenog kao cuvara pomenutog parkinga !!
Za to vreme, covek o kojem se vodila rasprava, verovatno je sedeo u svojoj vili negde u Spaniji, Karibima (ili negde slicnoj destinaciji), posto je ocigledno SAMOVOLJNO instalirao na parkingu, aparat za naplatu parkinga !
I tako je on svakog dana naplacivao oko 1200 dolara dnevno, 25 godina neprekidno..
To znaci da je ukupan iznos bio skoro 11 miliona dolara !!
A da niko, ni dan-danas ne zna ni kako se on uopste zove ..!!? )) Sjajnooo ))
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
BOG
Jesam slikao sam ga
next year at this time I'll be a millionaire
Što bi bilo lepo ako bi ovo bila istina.
Taj tip (makar i izmišljen) je moj idol.
Moram da priznam da bih ja otišao u penziju posle dve godine.
Eventualno bih,dok sam u penziji, zaposlio nekog na tom radnom mestu pa da delimo pare (njemu 200 meni 1000)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cuj egzotika..ha ha. Dobar je ne mogu reci da nije ali...
(Nisam hteo da kacim slike)
Uuuu bre Zmaje, ne zaebavaj ....... pa ako GS nije odmor i uživanje za oči, kako Hadžija reče, onda ne znam šta jeste
Victorinox - real steel with mechanical soul
Opet se zavrteo ringispil GS vs Swiss
Ja znam...ap...
Bookmarks sajtovi