naravno!!! dje si ucteljce?! ajde da se zdravimo!!! tako je govorio zoran!!
Ovako to rade uspesne kompanije na obostrano zadovoljstvo, dobar marketinski trik za putnike, a i za kompaniju!
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Koja masina
Sjajno!
Imam jedno pitanje za Beograđane/ke. Kojim linijama busom i tramvajom mogu da stignem do ovih lokacija https://maps.google.rs/maps?q=vojvod...ed=0CCcQ8gEwAA, druga lokacija je Vladimira Popovica. I koliko mi treba vremena otprlike sto cu izgubiti u prevozu? Posto sam poslovno od subote do iduceg cetvrtka na tim lokacijama?
Pogledaj ovaj sajt, za te stvari je odlican. PlanPlus - Digitalna mapa Srbije i digitalna mapa Crne Gore
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
plan plus je super, mozes i preko google maps da se snadjes lepo, ako ides autom u vladimira popovica imas ogromne parkinge iza sava centra i apartmana, nema da omasis, vide se sa gazele, samo ides gazelom i iskljucis se sa gazele odmah kad je predjes dole desno i na parkinzima si........a ako ides busom, onda samo peske sa bus stanice predji stari savski most i opet si kod genex apartmana, 15 minuta hoda
a saobracajni nalazis isto vrlo lako, ako busom dolazis u grad, samo sedni na tramvaj 9 kod bus stanice i izadji negde na 20-oj stanici kos saobracajnog, nema da omanes, ne presedas nigde
Bookmarks sajtovi