A ti se uhvatio bas plavog volis plavog pa to ti je. S Darko stavis one vintage cvikere i pravi smeker. Plus rukavice za voznju
A ti se uhvatio bas plavog volis plavog pa to ti je. S Darko stavis one vintage cvikere i pravi smeker. Plus rukavice za voznju
next year at this time I'll be a millionaire
Cao drugari! Nadam se da ce neko od iskusnijih znati da mi pomogne:
Pre neki dan sam na jednom sajtu izvrsio kupovinu, pri cemu je odmah teklo i placanje PayPalom. Stigla je i priznanica PayPala o izvrsenoj uplati.
Danas se prodavac javlja kako nema taj model, pa mi nudi drugi. Ja taj drugi necu, sta je sada ciniti da mi se novac vrati?
Nadam se da ce neko ko je vec bio u slicnoj situaciji znati da mi kaze sta i kako.
Ujedno, onima koji danas slave zelim Sretno Badnje Veče!
Ili traži od prodavca da ti vrati pare na račun ili se žali PayPal-u.
Tacno tako. Moraju ti vratiti pare. Ja sam jednom prilikom vratio pare mimo PayPala samo poslao mail da cu da ih tužim i nije bilo problema... (kao tuzim ali je upalilo)
next year at this time I'll be a millionaire
Ja bih trazio pare nazad od prodavca,to sto on nema na stanju a postavio je na sajt,to je njegova krivica.
Hvala svoj trojici na odgovoru!
Nije me toliko uhvatila frka da nece vratiti pare, vec ne znam da li su ti novci vec kod njega, ili je to jos kod PayPala? Ne znam kako to ide. Kome trebam prvenstveno da se obratim za povracaj novca?
Naravno da je njegova krivica! To sam mu i napisao rano jutros, i da hocu ono sto sam platio. Sada cekam sta ce on reci (zapadna obala USA) navece.
Posalji mail i PayPal-u ili ih okreni
https://www.paypal.com/rs/cgi-bin/we...&t=escalateTab
Bookmarks sajtovi