jagodanbg, verovatno bi stajalo. Skokni do BPM ili neke druge radnje, stavi kais na sat, pa vidi kako stoji, to ti je najsigurnije.
jagodanbg, verovatno bi stajalo. Skokni do BPM ili neke druge radnje, stavi kais na sat, pa vidi kako stoji, to ti je najsigurnije.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Secam se za Noleta, živeo je u mojoj zgradi, svaki dan je udarao lopticu u zid a njegovi vrsnjaci mu bacali preko ulice te iste. Sad bi mu svi mi skupljali iste )))
next year at this time I'll be a millionaire
Hehehe,sad bi pustili i da ih gađa lopticom(ma i reketom)!
mislim da su se skoro napravili ovakvi za emirate, sa novim motorima naravno, neka ogranicena serija
Jel ima na netu da se nadje slika tih novih?
http://vimeopro.com/dreadnought/smith/video/60203122
Ovo bih ja.
Poslednja ispravka: marko14 (10.1.2014. u 18:16)
mercedes gelandevagen, on je za aute ono sto je submariner za satove
sada sam trazio po netu i nikako ne mogu da pronadjem, znam da sam citao u reviji sat plus ali ih ne kupujem vise, a i miroslav blazevic je u jednom intervjuu isto to spomenuo u magazinu o satovima, ja sam davno citao hrvatsko izdanje, posle se pojavio taj magazin i u srbiji
elem, je l kupuje neko od vas auto bild i magazin satovi
Ja bas danas citao AutoBild... imao vremena na pretek
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
dobar je auto bild, ja cu sutra uzeti, izasao je novi broj juce-danas, imam sve brojeve od 2006, mislim fale dva ili tri sa pocetka
sada kupim samo da ne prekidam tradiciju, prelistam samo i ostavim ga na kamaru
Ja cesto uzmem taj Auto bild ili ima neka dolje nasa novina, ne uzimam redovno svaki mjesec ali dosta cesto da.
Jel moze neka slika tog Camara?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi