Prestao sa da kupujem casopise o automobilima,ranije sam kupovao topspeed.
Prestao sa da kupujem casopise o automobilima,ranije sam kupovao topspeed.
Da,odlepim svaki put kada prelistam,ko zna sta bi bilo da citam
A ja u zadnje provodim sate gledajuci mobile.de iako nemam nista u planu da kupim
Dobro je to, informise se covek o trzistu... To ti je isto ko kad ja gledam TAG Mikrogirder
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
lele ala ste se raspisali
nisam nikada obozavao naseg trkackog asa kulundzica i top speed mi je kao klincu bio skup
vrele gume sam kupovao ali su postali mnogo glam pa sam i njih prestao
auto bild mi je nekako narodni magazin, jeftine i dostupne aute prikazuju i kosta samo 65 dinara
sat nesto ne gotivim, ne gotivim ni najmanje, puno reklama, bombasticnih naslova i nepotrebnih informacija, malo kvalitetnih tekstova
a sto kaze marko14, dodju drugi prioriteti, kakve novine i sport, posle u braku, opet se vracaju muskarci na staro
Naravno,meni privlaci kod njega sto ih je jako malo napravljeno pogotovu u ovoj verziji,vec sam u ovoj temi postavio video ovog auta ali dodatno uradjenog u MKB tjunerskoj kuci,ludilo od auta.
i mene isto podseca, ja ga zovem gotičarski auto, evo u dodatku jos dva bisera dizajna, volvo snezanin kovceg i serijski aston martin
Bookmarks sajtovi