Ovaj Aston je perverzija
Ovaj Aston je perverzija
Ja volim moderna auta. Ovaj novi BMW 4 me odusevio. Obozavam elektroniku u kolima i sve te moderne igrackice. Samo ne volim elektricne aute koji se cuju zzzzzzzzzz...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
meni se ne svidja taj trend jer auti tako postaju preskupi i teski za popravke, ovaj auto je moj san od malena, steta je sto BMW ne primeni na svojim vozilima ovakav dizajn prednjeg dela, okrugli farovi, ovakva resetkasta maska, uski bubrezi, BMW E34
mada kad razmislim, verovatno cuvaju ovakav dizajn za neki buduci period i tako sebi osiguravaju dugorocne profite, uvek kad zagusti, primenite uspesan dizajn iz proslosti, na primer, novi mini, novi fijat 500, dizajn zadnjih blatobrana kod mercedesa, novi audi A7, bentli modeli i mnogo mnogi drugi...tako je i u casovnicarskom svetu, tudor to lepo koristi u poslednje vreme
Poslednja ispravka: Милан Милановић (10.1.2014. u 18:58)
Sad se malo koji i nudi u verziji sa manual mjenjacem. Ali meni je jos nejasnije kad vidim da neko ima manual mjenjac u novoj E klasi od 60k eura.
Nije ta karera za nas smrtnike. Mnooogo rijedak auto
Daj Milane kad bih imao para za ovaj BMW zadnje o cemu bi razmisljao je popravak i odrzavanje. Jos bih i kupio 435i i dobro je.
Samo steta sto se u sve motore ugradjuje turbina ja bi radije bez te komplikacije na motoru
A i taj BMW je za svoje vrijeme bio skup, koliko je i ovaj za ovo sada
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (10.1.2014. u 18:58)
Poslednja ispravka: RUS (10.1.2014. u 19:01)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
pa jeste to Darko, u pravu si, e sada sto je kod nas slaba kupovna moc, to je drugo
ma kareru GT necu nikada ni videti, ne mislim o njoj
ovo su dobra vozila, morgan ili caterham
morgan ima drvenu sasiju sto jer mnogo kul, pogotovo ovakav vintage ali novi morgan
Ja priznajem da je sve ove starije automobile lijepo vidjeti i ja to volim, ali skup je to sport, rupa bez dna. A da su lijepi jesu, samo ne bih nikada kupio ni jedan. A moje misljenje o nekoj egzotici je da bih morao imati sto sta u zivotu i mnogo para viska sa kojim ne bih znao sta cu da bih kupio mozda Ferari.
pazi, ovi morgani i caterham su potpuno novi, jos uvek se prave, cak i ne kostaju preko 30.000evra, cesto i manje
ali zna se ko to sebi moze da priusti, i sta sve moras nakupovati da bi mogao sebi da priustis ovaj luksuz da posedujes morgana ili caterham dvosed, jednosed...
Poslednja ispravka: Милан Милановић (10.1.2014. u 19:13)
Bookmarks sajtovi