Ma rasturena je Milane... rasturena! A ne raspala...
ja koristim eufemizme, da budem blag i politicki korektan
naravno, tako krupne stvari, poput raspada, ratova, revolucija se ne desavaju spontano vec su striktno isplanirane i veoma dobro organizovane
Nemam nameru ovde da nastavim...
Bolje na pp, i tako bih vec trebao da pisem ali o nekim drugim stvarima. Otiso mi mozak na ispasu vec dosta dana
"Tezina Lanaca". Samo cu to reci, koga interesuje neka vidi na netu, a mislim da politici nije mesto na forumu koji je namenjen uzivanju
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Jedno pitanje... Zna li neko neku fudbalsku loptu za vezbanje, koja je pristojna i izdrzljiva (akcenat na izdrzljiva). Danas sam skoro unistio jednu... Napominjem da se radi o malom fudbalu, igra se po betonu i cesto lopta zavrsi u zidu, stativi ili nekoj ostroj ivici
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Jel ima negde u Srbiji ?
posto sam se bavio fudbalom odmah znam da prepoznam dobru i losu loptu
dobra je samo ona kojoj se ne vide konci, sve ostale ne vrede q..u
Ma ovoj mojoj se ne vide konci, ali se lice uzasno cepa. Ispod njega ima neka pena, tako da je prilicno udobna za sut, i drzi se vrlo dobro, ne popusta sav niti puca, samo se lice cepa i narusava aerodinamiku... A i ne verujem da ce jos dugo da izdrzi i ova osnova bez zastite...
Bookmarks sajtovi