Zmaju koliko si visok?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Zmaju koliko si visok?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
najbolje slika...
salim se 191
Dzordanke nosio 5 godina i nista...odlicne su i za beton ali sad malo mi klizaju za kosarku pa sam se zato odlucio,a kad dodje lepo vreme onda beton i kovnica novca i kosarkica za dusu
next year at this time I'll be a millionaire
Mogli bi da odigramo neki basket kada otopli?
razbicu vas
hahahahahahhahahahahahahaahahah
Zmaju bogte, pa covek li si, stena li si...
Ja imam 205 cm i 93 kg, i kazu mi da sam krupan...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
heheh i sa visljim a i tezim sam se nosio hehehehe mozeeeeeeeeeeee
Petar Petrovic Zvezda, Macura Zvezda doduse mlakonja,i onaj Petar Popovic isto iz Zvezde,doduse kad me kolena nisu bolela..
hehehe
Poslednja ispravka: milan zmaj (13.1.2014. u 19:08)
Izgleda si ko ja... za svoju visinu sam izuzetno brz i agilan. Voznja bicikle godinama u mladosti mi je razvila taj start i okretnost tako da kolena nisu mogla da prate - zato povredjujem meniskus redovno...
Basket sam ranije obozavao, sad ga volim ali je fudbal u fokusu
eh sta sve nisam trenirao lepo je ici na sport sve u svemu....
ali za basket evo lepo vreme mozemo da se okupimo.......
Rado, ali citajuci ovo ne smem vise...
Bookmarks sajtovi