Strana 211 od 413 PrvaPrva ... 111161201207208209210211212213214215221261311 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 2.101 do 2.110 od ukupno 4130
Like Tree5876Likes

tema: Off topic chat zez soba!

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    7841
    Reputacioni uticaj
    28

Određen forumom Re: Off topic chat zez soba!

Za ljubitelje formule

WTF1 The Alternative F1 Blog

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Zmaju ja imao grip doskora, pre toga pusio kao lokomotiva, sad me i povisen krvni pritisak dovatio... Tek od pre par dana sam krenuo na fudbal svaki dan, ponovo vezbe za misice i cekam konsultacije sa doktorom i toplije vreme da krenem opet i na trcanje, planiram da se malo posvetim zdravijem zivotu

Sent from my XT530 using Tapatalk 2
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

fudbal je postao flagrantan, prljav i grozan sport koji postoji danas da bi se narod zamlacivao i da bi se pare okretale, prale i zaradjivale

pogledajte koliko ima namestanja, silne sam pare izgubio na kladjenjima, koliko ima foliranja kad igrac uleti sa dve noge sa ledja protivnickom igracu u noge, ne na loptu, pokida mu ligamente obe noge, izbije bubreg i pomeri dijafragmu, a onda kad ustane nagazi ga ''slucajno'' po glavi i grudima, okrene se prema sudiji i dize ruke jer nije nista uradio

meni je to toliko odvratno i pateticno, tako da vec od poslednje godine gimnazije ne gledam fudbal, retko kada igram, a i dalje ga iskreno obozavam

a uopste, bogati i mocni su izmislili kako sport ili da upotrebim anahronizam igru, tako i televiziju i mnogo sto sta, samo da bi kontrolisali plebs, koji posledicno ne proizvodi nikakvu buku, kako mentalnu, tako i fizicku
    Poslednja ispravka: Милан Милановић (14.1.2014. u 16:00)

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

Eh krvni pritisak...meni je normala 100 donji...lekici i nista drugo. A i ova zavisnost od satova je najgora

next year at this time I'll be a millionaire

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Ma ne bi meni pritisak bio problem da nemam 18 godina krupan sam, valjda ima i to uticaja, a i trcanje ce to spustiti.

"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    247

I ja sam imao malo problema sa tim, donji mi je bio oko 85-90 sto je za osobu od 20 godina povisen, ali od kada sam skinuo 20-ak kila sve se vratilo u normalu

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Nemam visak kilograma, mrzim masno i slano, retko pijem i jedini problem je sto sam doskora pusio aktivno. Fizicki sam relativno aktivan, a leti veoma aktivan. Sad, neki kazu da mi je to zbog godina prosto, i da ce otici kako je i doslo...

Istaknuti član Avatar korisnika Dragojlovic Darko
    Član od
    4.12.2012.
    Lajkovi
    9742
    Reputacioni uticaj
    247

Pa da vjerovatno je tako, ja sam bio prilicno neaktivan, nisam pusio nikad, malo pijem, ne jedemo u porodici masno i slano vec duze godina jer tata ima povisen pritisak i masnocu, jedino sam ja neaktivnim zivotom i slatkisima dobio veliku kilazu. Imao sam skoro 120kg na 188cm, sada imam ispod 100.

Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Dobro vidis kod tebe ima malo i genetike... zbog oca. No dobro u svakom slucaju nista strasno

Dragojlovic Darko likes this.

Stariji član Avatar korisnika kiss kiss bang bang
    Član od
    10.9.2011.
    Lajkovi
    1931
    Reputacioni uticaj
    17

Lepa Ana je napravila najveće iznenađenje ženskog AO pobedom nad Serenom, strahom i trepetom ženskog tenisa. Mada je to bio obračun lepotice i zveri ipak svako ko se bavi analitikom tenisa zna da iznenađenje uvek prevelika reč. Serena gazi u 33 godinu ali i bar 10 kila viška su je doveli do toga da udara osnovne udarce iz sve nepovoljnijih pozicija, sve više van balansa i naravno bez optimalnog povratka u drugu stranu. Tako da se činilo da ne može povezati više od 2-3 udarca. Ostao je naravno njen servis kao ultimativna prednost, ali prečesto jedan udarac nije dovoljan. Velika pobeda za Anu ostvarena kvalitetnom igrom i taktikom da ona napadne Serenu iz svake moguće situacije i prisili je na kretanje izvan njene trenutne optimalne zone.
    Ana ako prođe mladu i talentiranu Bouchard (19 godina) ide na polufinalu na Na Li. Mentalno čvrsta može dočekati GS finale nakon 6 godina neke vrste teniskog posta od velikih rezultata.

Off topic chat zez soba!-1560774_10202784631915189_1190184271_n.jpg
    Serena Williams vs Ana Ivanovic 2014 Australian Open Round 4 Highlights - YouTube[/video]
    Zagor, zizaMALI and himmelstrider like this.
    "The difference between who you are and who you want to be is what you do."

Slične teme

1. Chat
    By milan zmaj in forum Ankete
    Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 2.1.2012., 15:01

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke