Za ljubitelje formule
WTF1 The Alternative F1 Blog
Za ljubitelje formule
WTF1 The Alternative F1 Blog
Zmaju ja imao grip doskora, pre toga pusio kao lokomotiva, sad me i povisen krvni pritisak dovatio... Tek od pre par dana sam krenuo na fudbal svaki dan, ponovo vezbe za misice i cekam konsultacije sa doktorom i toplije vreme da krenem opet i na trcanje, planiram da se malo posvetim zdravijem zivotu
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
fudbal je postao flagrantan, prljav i grozan sport koji postoji danas da bi se narod zamlacivao i da bi se pare okretale, prale i zaradjivale
pogledajte koliko ima namestanja, silne sam pare izgubio na kladjenjima, koliko ima foliranja kad igrac uleti sa dve noge sa ledja protivnickom igracu u noge, ne na loptu, pokida mu ligamente obe noge, izbije bubreg i pomeri dijafragmu, a onda kad ustane nagazi ga ''slucajno'' po glavi i grudima, okrene se prema sudiji i dize ruke jer nije nista uradio
meni je to toliko odvratno i pateticno, tako da vec od poslednje godine gimnazije ne gledam fudbal, retko kada igram, a i dalje ga iskreno obozavam
a uopste, bogati i mocni su izmislili kako sport ili da upotrebim anahronizam igru, tako i televiziju i mnogo sto sta, samo da bi kontrolisali plebs, koji posledicno ne proizvodi nikakvu buku, kako mentalnu, tako i fizicku
Poslednja ispravka: Милан Милановић (14.1.2014. u 16:00)
Eh krvni pritisak...meni je normala 100 donji...lekici i nista drugo. A i ova zavisnost od satova je najgora
next year at this time I'll be a millionaire
Ma ne bi meni pritisak bio problem da nemam 18 godina krupan sam, valjda ima i to uticaja, a i trcanje ce to spustiti.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
I ja sam imao malo problema sa tim, donji mi je bio oko 85-90 sto je za osobu od 20 godina povisen, ali od kada sam skinuo 20-ak kila sve se vratilo u normalu
Nemam visak kilograma, mrzim masno i slano, retko pijem i jedini problem je sto sam doskora pusio aktivno. Fizicki sam relativno aktivan, a leti veoma aktivan. Sad, neki kazu da mi je to zbog godina prosto, i da ce otici kako je i doslo...
Pa da vjerovatno je tako, ja sam bio prilicno neaktivan, nisam pusio nikad, malo pijem, ne jedemo u porodici masno i slano vec duze godina jer tata ima povisen pritisak i masnocu, jedino sam ja neaktivnim zivotom i slatkisima dobio veliku kilazu. Imao sam skoro 120kg na 188cm, sada imam ispod 100.
Dobro vidis kod tebe ima malo i genetike... zbog oca. No dobro u svakom slucaju nista strasno
Lepa Ana je napravila najveće iznenađenje ženskog AO pobedom nad Serenom, strahom i trepetom ženskog tenisa. Mada je to bio obračun lepotice i zveri ipak svako ko se bavi analitikom tenisa zna da iznenađenje uvek prevelika reč. Serena gazi u 33 godinu ali i bar 10 kila viška su je doveli do toga da udara osnovne udarce iz sve nepovoljnijih pozicija, sve više van balansa i naravno bez optimalnog povratka u drugu stranu. Tako da se činilo da ne može povezati više od 2-3 udarca. Ostao je naravno njen servis kao ultimativna prednost, ali prečesto jedan udarac nije dovoljan. Velika pobeda za Anu ostvarena kvalitetnom igrom i taktikom da ona napadne Serenu iz svake moguće situacije i prisili je na kretanje izvan njene trenutne optimalne zone.
Ana ako prođe mladu i talentiranu Bouchard (19 godina) ide na polufinalu na Na Li. Mentalno čvrsta može dočekati GS finale nakon 6 godina neke vrste teniskog posta od velikih rezultata.
Serena Williams vs Ana Ivanovic 2014 Australian Open Round 4 Highlights - YouTube[/video]
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi