Strana 220 od 413 PrvaPrva ... 120170210216217218219220221222223224230270320 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 2.191 do 2.200 od ukupno 4130
Like Tree5876Likes

tema: Off topic chat zez soba!

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

Određen forumom Re: Off topic chat zez soba!

Gledao imam 3 jku ali vec je mala i ne bi je ni menjao da nemam 4 torbe i kolica....gledao bas juce 6. To za nekih 5 meseci aki ocu da sam spreman.

next year at this time I'll be a millionaire

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    26.10.2009.
    Lajkovi
    4375
    Reputacioni uticaj
    140

Može biti sve u redu sa autom ali na 180 ne možeš ništa uraditi ukoliko nešto izleti,pukne guma,neko naglo koči....
    Nemojte pisati budalaštine- ispade da je 180 sigurna vožnja na magistrali u Golfu(ma u bilo kom autu)!
    Puna su groblja takvih vozača.

Za Audi: naravno da se udobnije vozio ali nije brže bez obzira na nekih 240 KS pod haubom.
    Da me je pokušao obići samo bi izgubio glavu i još nekoga poveo sa sobom.
    Evo još 1 primjer: hrvatski presretači će na auto putu tolerisati do 150 i to ukoliko je suvo. Preko toga te oderu ko zeca.
    I šta ja onda imam od ergele pod haubom!? Da se hvalim pred curama!?

100KS(svejedno benzin ili dizel,atmo ili turbo) u autu kompakt klase je više nego dovoljno za bilo šta. Sve što treba je da se nauči kako iskoristiti te konje.

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Pogledaj 6 tice, a ako nista mozes da uzmes neprolazni Passat B6 karavan, mozda stariju Opel Insigniu...

Ovo je vec egzotika, ali pogledaj VW Phaeton. Veoma su jeftini sad, prilicno veliki i luksuzna klasa... nisam samo siguran da li imaju motore ispod 2.0 u ponudi
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Počasni član Avatar korisnika milan zmaj
    Član od
    20.12.2008.
    Lajkovi
    36959
    Blogovi
    2
    Reputacioni uticaj
    159

Određen forumom

Koje konje??? Vredjas a???

Pasat da..ali ne znam sta ne sme da bude simens..zaboravih..i mislio na insignio..ali voleo bi da popricam sa ljudima koji ih voze. Pre prodam kola nego sat..ne smem da se zalecem..glupa investicija
    Poslednja ispravka: RUS (5.2.2014. u 19:04)

next year at this time I'll be a millionaire

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

@Hadzi Ispade sad da sam ja kucajuca bomba... nisam, zapravo i retko vozim prebrzo. Voznja nije bezbedna 100%, ali uostalom, nista nije bezbedno... sve zavisi od samog vozaca i onoga sto on vozi. Ne podrzavam prebrzu voznju, ali tvrdim da ogranicenje od 80 nema smisla na nekim putevima, pogotovo na pravcima.

Zmaju ti nas obavestavaj redovno o progresu
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Istaknuti član Avatar korisnika HADzI DALIBOR
    Član od
    26.10.2009.
    Lajkovi
    4375
    Reputacioni uticaj
    140

Pazi,ja sam medicinar i jedno vrijeme sam radio na hirurgiji.
    Najgora stvar(u mirnodopsko vrijeme) koja ti dođe na prijem je saobraćajka. Dovezu ih masakrirane. Kada to vidiš više puta,onda drugačije razmišljaš.
    Da se razumijemo,ja nisam spor vozač,tj vazda vozim preko ograničenja(kada i gdje mogu) ali nikad duplo većom brzinom.
    Ako je ograničenje 80, voziću maksimalno 120 i to ako gori pod nogama,a put je čist. 160 mi neće na um pasti.
    I ja znam da ima glupih ograničenja: u centru sela gdje mi živi otac je zbog škole stavljeno 30,a u gradu Doboju gdje je nekakva škola u svakoj ulici je 40! Ispade da je riskantnije proći kroz 200m sela nego kroz čitav grad.

Član Avatar korisnika Srđan
    Član od
    22.10.2013.
    Lajkovi
    1519
    Reputacioni uticaj
    14

@Milan Zmaj Za 9000e automobili kojo su pomenuti su presli preko 150k km. A pored toga, po pravilu, treba racunati na dodatni trosak od oko 1000e, u nekim slucajevima i vise, za prenos, servis... Mislim da nije isplativo, pogotovo sto je kupovina polovnjaka uvek macka u dzaku.

Baci pogled na fiat 500l! Auto je super! Uzmes sa 1.6jtd motorom, i super opremom za 15500e, i to na kredit od 6god. Ucesce je oko 4500e, a rata 160e...

Član Avatar korisnika BANDIDO
    Član od
    9.1.2014.
    Lajkovi
    2563
    Reputacioni uticaj
    12

Pozdrav svim ucesnicima u razgovoru.Vozim auto bez turbine passat 3.2 fsi znaci cisti atmosferac.Logika je prosta ako nema turbine ne moze ni da se pokvari.Presao sam 205000 kilometara i nije bilo nikakvih kvarova osim uobicajenog odrzavanja. E sad imam i audi 3 1.9 tdi 105 ks sa turbinom naravno zena je presla 166000 km sa njim i nije bilo problema.Htio sam da kazem i jednima i drugima da nije problem sa turbinama toliko izrazen kod motora koji imaju optimalnu snagu a vec ako su preforsirani pa iz male kubikaze izvlace puno ks,to je vec druga prica.Sto se tice brzine njen sam poklonik ali morate biti veliki zaljubljenik i imati na vozilu sve sisteme ispravne,odgovarajuce gume itd.I pazite na bezbjednost i po gasu. Pozz
    himmelstrider likes this.

Stariji član Avatar korisnika SHIBUMI
    Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    173

Dalibore potpuno si u pravu.

Vozeci nedozvoljeno brzo (280km/h) svoj Ferrari F430, vozacu je privuklo paznju neki cudan zvuk. Dovoljno priseban poceo je da smanjuje brzinu, kod 190km/h mu je pukla guma. Sreca sto je bila zadnja i sto je na putu bilo malo ostalih ucesnika u saobracaju, kako se to vec kaze.. Inace….

Slikovito rezultat toga :

Sta ti posle vrede felne i niskoprofilne gume...

Pozz i pazite i na druge vozace!
    Poslednja ispravka: SHIBUMI (5.2.2014. u 11:28)
    "The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Član Avatar korisnika zare
    Član od
    18.5.2011.
    Lajkovi
    885
    Reputacioni uticaj
    53

Pucanje gume je poseban dozivljaj i pri brzinama ispod 100km/h, a preko toga pravi je izazov ostati ziv. Naravno ovo se cesce desava kod nas jer ovde su "polovne gume iz uvoza" hit, pa se cesto pitamo koje su "budale" Nemci kada ih menjaju posle svake sezone

Slične teme

1. Chat
    By milan zmaj in forum Ankete
    Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 2.1.2012., 14:01

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke