Kad se samo setim koliko sam se zaludjivao sa slapanjem tih automobilica.
Ceo zivot se s tim mlatim, ali i dalje nisam skontao kako da napravim logicki kontroler... pokusavao sam da napravim robota
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Za ljubitelje automobila i skupog lima Chicago Auto Show...
http://flipagram.com/f/lPJmk9zwtB
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
jedno pitanje i mala pomoc
trazim mislim da je neko pisao o utiscima u posebnoj temi o novom bambinu
ne znam ko je to bese pisao, mozda je bezbi bio, a mozda i ne
da procitam predstavljanje tog veoima lepog i elegantnog sata
zna li neko gde se nalazi ta tema? hvala
Novi Orient Bambino FER2400CN0
Da nije ovo ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
hvala, nije to himmel, ovo je kratko
Probaj preko pretrage da nadjes, kucaj gore Bambino pa redom... Ja tako uvek kad cujem neku pesmu a ne znam joj ime, polomim se trazeci ali na kraju je uvek nadjem
ja sam sve pesme tako nasao, retko sta je jos ostalo nepreslusano da valja, vise od dve godine ne slusam muziku sem onog sto se pojavi u medjuvremenu
u prvom planu se danas istice ples, nigde instrumenata i virtuoznosti, visoke oktave.....samo neke kompjuterske obrade kao da programeri rade muziku danas, a ne muzicari
To su ukusi, ruku na srce. Ja volim da poslusam od "Tokate i Fuge", "4 Godisnja doba", preko teske narodne muzike, balada, metala, roka, densa, popa, folka, kola, pa sve do elektricne muzike - tehno, trans itd. Nemam nista protiv elektronskih efekata i produkcije, ali protiv novokomponovanih "tekstova" bogami imam. Danas svako moze da ubode neki pokusaj muzike i da bude popularan.
Evo, recimo bas od sinoc mi je super aktuelna ova Band of Horses - The Funeral - YouTube
Bookmarks sajtovi