only in america
only in america
Pfffft, standardno za Barselonu... Uspavati rivala, pa ga pobediti.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Dobra slika, ali stara.
Naravno da ima ljubitelja F1, ja sam veliki ljubitelj, iako je moram priznati u poslednjih nekoliko godina F1 samo bleda senka onoga sto je nekad bila. Mogu slobodno da kazem da je cak postala i smesna, u odnosu na ono sto je bila nekada.
Sto se favorita tice, nekako sam trenutno najblizi Lotusu, mada mi je i Williams ok.
Da ne vozi za Ferrari, favorit bi mi sigurno bio Kimi.
Inace, pored formule ove sezzone cu pratiti sigurno i WTCC, gde ce se pored velikana poput Loeb-a takmiciti i nas vozac, Dusan Borkovic.
Poslednja ispravka: RUS (20.2.2014. u 19:30)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Meni je Formula 1 konstantno dobra... zbog tehnologije se drasticno promenila, itekako, ali je sve brze, preciznije... Cak mi je zadovoljstvo da vidim evoluciju samih vozaca, izrazenu kroz precizniju voznju, manje nezgoda itd. Ove godine ocekujem stvarno dobru sezonu - novi motori, nove staze, dosta vrhunskih timova... Vettel, Kimi, Alonso, svi su tu negde.
Uzgred, sta mislis o VN Rusije ? Interesantna staza, ali gledajuci mapu deluje pomalo monotono...
Nikako se ne slazem sa tobom. Ja sam duboko ubedjen da Vettel pre 10-15 godina, ne da ne bi bio sampion, vec bi bilo diskutabilno da li bi bio drugi vozac u nekoj ekipi.
Imas recimo onaj snimak kad je Hamilton seo u Senin MClaren MP4, covek se izgubio, nije mu bilo jasno kako je neko uopste vozio formulu sa rucnim menjacem, i to ne samo vozio, vec bio najbolji.
RePo meni je Bernie Ecclestone covek koji je unazadio formulu.
Poslednja ispravka: RUS (20.2.2014. u 19:59)
Ih, naravno da nas ima zaludjenih! Meni je Lotus ljubav od malih nogu i od odlicnog (R.I.P.) Ronija Petersona. Ferari nikako nisam voleo ali u njemu sada voze dva moja najomiljenija vozaca (uz Grozana), pa su mi i oni sad favoriti.
Ali ova godina ce biti jako cudna, formule su mnogo sporije, noviteti se smenjuju ali glavna stvar se ne resava - "prljavo" strujanje vazduha iza bolida koje onemogucava ulazak u zavetrinu ("slipstream") i lepo i lako preticanje...
Zato je Indycar jos uvek svetla tacka...
EDIT: Voleo bih da se nesto promeni na bolje, ali mislim da je RUS u pravu... 80-ete i pocetak devedestih su bile zlatno doba F1. Turbo motori sa po 1000KS, 3000 rucnih promena brzina u jednoj trci... Neverovatno!
Poslednja ispravka: vladas (20.2.2014. u 20:26)
No time to lose
Evo jos jednog zaludjenika za formulu!
Moram da se slozim sa Rusom. Ranije je mnogo bila zanimljivija... Poslednjih godina vise igra ulogu taktika i tehnoloski nabudzeni bolidi, nego sama voznja, tj. vozac. Ogranicenja koja konstantno uvode, polako ali sigurno ubijaju sport.
Evo jedan zanimljiv snimak Senne iz Monaka. Bas bih voleo da vidim trenutnog sampiona F1 da ovako jednom rukom drzi volan, a drugom menja brzine.
@valadas: ma koje osamdesete-devedesete. Sedamdesete! James Hunt: obavezna pljuga, viski i pivo E to su bila vremena!
@RUS: matori Ecclestone neka ide u ... Pravi britanac
Inace dosta dugo vec ne pratim F1 a jos duze fudbal. Sve je pokvarila prokleta lova! Rukomet, odbojka, pojedine discipline atletike - tu se jos ima sta videti ponekad. A najbolji sport je bildanje sa kriglom piva
Bookmarks sajtovi