A formula je postala,mislim i bila odlicna reklama za sve u njoj i oko nje. Pocelo je dosta toga sto je naprednije da se koristi i u komercijalu. Od menjaca,kocnica pa sad i da ne nabrajam.
A formula je postala,mislim i bila odlicna reklama za sve u njoj i oko nje. Pocelo je dosta toga sto je naprednije da se koristi i u komercijalu. Od menjaca,kocnica pa sad i da ne nabrajam.
next year at this time I'll be a millionaire
Nisam te citirao zbog repliciranja na nesto u vezi cega se ne slazem. Samo sam hteo da postavim ovaj kratki klip, voznje mog omiljenog vozaca, koja je na trenutke podsetila na ona sjajna vremena. Kimi Raikonen, obilazi 3 bolida u Monte Karlu, u jednom krugu. kapa dole
nace, trka koja mi je 5 godina zivota skratila, tj zavrsnica iste. Docekao sam ju na kolenima, ispred tv-a, sa misima "da li ce izdrzati"...a onda sam krenuo da lomim sve sto mi je bilo pri ruci, pikslu, casu, telefon...
Poslednja ispravka: RUS (20.2.2014. u 23:08)
Kad smo kod snimaka, jedan tuzan (za mene u to vreme vrlo stresan):
Ronija su iz vatre izvukli Dzejms Hant, Klej Ragaconi i Patrik Depaje, sa izlomljenim nogama ali bez vecih povreda. Sledeceg dana je umro od embolije ,
A zatim jedna veselija tema, prava majstorija Magicnog Sene (kisa, start trke, za tri krivine sa petog na prvo mesto):
No time to lose
Sto se mene licno tice, kod Formule 1 je sve u brzini - brze, jace, preciznije. Tako da apsolutno nemam nista protiv koriscenja sekvencijalnih menjaca (koji su, uzgred, i dalje manuelni), ako ce to da ubrza auto. Sto se tice odnosa danasnjih vozaca prema klasicnim stick-shift menjacima, sve je to navika... uz dovoljno vezbe, vecina vozaca ce uspeti da parira vozacima iz 80-90-tih. Tehnika napreduje, itekako, ali je i dalje svaki bolid dobar samo onoliko koliko je vozac dobar.
Ako je ko "unazadio" Formulu 1, to je FIA, ne Bernie. S druge strane, od Senne na ovamo vise nije bilo fatalnih nezgoda na VN F1 - to je skoro 20 godina, ako se ne varam. Tako da sve sto FIA kaze, izgleda funkcionise, iako uvek ima diskutabilnih odluka
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Zanimljiva reklama za Hondu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Kada rece Honda...podseti me na jednu staru
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Carrozzeria Touring Superleggera srl
Umetnost
Dobra im ova Berlinetta... mada bih ja i dalje pre uzeo Porsche Carrera GT
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Never give up! Priča za laku noć: Čudo istrajnosti | BrzeVijesti.ba
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi