Koje odelo za maturu... ? Tips, tricks, hacks...
Koje odelo za maturu... ? Tips, tricks, hacks...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Crno, strukirano,čisto bela kosulja, dobar kais, dobre crne cipele, kravata nikako... Okvirno tako nesto... I naravno dobar sat na ruci...
Razmisljao sam o sivoj varijanti odela... Zasto mislis da izbegavam kravatu ?
A sto se sata tice, razmisljam da nosim caletov sat... ionako je u "dress" kategoriji
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Po meni je crna najbolji izbor, a ako hoćeš sivu onda najtamniju. Kravata nije za tebe. Za maturu nikako. Pozz!
Obavezno kravatu stavi! Lako ces kasnije da je skines... I dobru cuku na ruku!
A boja nije toliko presudna. Bitno je kako ti stoji. Ja bih ili crno ili tamno sivo.
Meni je odelo-kravata varijanta prevashodno za poslovne ljude, zato je njemu ne preporučujem. Ali, kod kravate treba uzeti u obzir i njegov broj godina. Inače, muškarac u odelu, bez kravate može sasvim dovoljno, dobro i markantno da izgleda. Ali sve je to stvar ukusa. Pozz!
Ma nije samo za poslovne ljude, vec i za odredjene prilike. Po meni je ovo jedna od prilika. A i tad ce vec imati zavrsenu skolu, nece biti deckic, vec prava ljudina!
Nego Smizlo, kakav je dress code za rodjendan? Black tie?
Kako god je svakome od vas po volji. Ništa striktno, ništa zvanično. Po ličnoj želi tj. stilu. Pozz!Nego Smizlo, kakav je dress code za rodjendan? Black tie?
Hehe...ma znam, samo se malo salim.
Nadam se da cu uspeti ovu jednu stvar da pomerim, mada 98% dolazim.
Super! Drago mi je što ćemo se lično upoznati. Pozz!
Bookmarks sajtovi