Dakle Strider, resio si gistro da se picnes.
Ovako si nesto zamislio...
Ovako se sada tvoja generacija nosi, u tim specijalnim prilikama, ili ja mozda gresim?
Pa dobro, ako nisi iz ove price dole, a nadam se da nisi, jer jos je za to rano.
Razlog imas, ali jer to tvoj fazon, mislim odeliska i palacinka oko vrata. Ti kao decko koji obecava da zaduzi svet nauke i tehnike nekim "perpetuum mobile" - "vecitim motorom".
Dal 'bi ovako nesto, bez palacinke,izbacena sulja, kao zamisljen-zanimljiv fazon...
DakleM jer to moranje, bas odelo, ili moze da prodje neki kombo sako-lone? Kosulja sa viskom kragnom i bez palacinke.
Cuka moze i caletova, kakva god, to je isto dobar stos, samo oni treba i znaju ce to skapirati.
Cipele treba da odgovaraju ostalim ciniocima i narocito tvojim godinama. Nemoj da se pravis starijim nego sto jesi. Budi srecan sto nisi, za sivo uvek ima vremena. Uzivaj u svojoj mladosti i nesputanosti. Secas se sta sam ti pisao za one razgovore za posao, posle zavrsetka studija. E to je trenutak da svojim "ïzglancanim" izgledom kao deo licne prezentacije prodas sebe.
Ovo gore je sasvim ok za trazenje posla/razgovore. Obrati paznju na detaj u dzepu sakoa, e to je vazna stvar, koja vec dovoljno govori sama za sebe.
Kapish ti ovo?
kasnije moze sivo, odelo sa plavom kosuljom, palacinka verovatno neka uska, gilje koje po ceni i stilu opet treba da odgovaraju ostalim delovima garderobe. Kada budes prisutvovao nekim brifinzima i zapanjio ostale svojim idejama i projektima...
Ove dole moze, ali jedino ako je zelis da budes drugi "Crocodile Dundee".
Nijedan deo garderobe ne sme da strci, sve sloziti da izgleda ne papreno, vec ukusno i sa tragom. Nemoj zaboraviti da ti trazis posao, a nisi onaj koji nudi isti.
To je bilo za ono kasnije, kada budes radio na svom stilu, i vremenom ga izgradio.
A sada udri po nemirnom fazonu gde se vidi buntovnik sa razlogom, zanimljivost i budi "trag u prostoru".
Imaj smelosti da izrazis sebe, ma kakav sablon, kodeks... crno-sivo, pa na tufne.
I kravate su poseban detalj, koji slobodno ostavi za kasnije, ako ti stvarno bude trebalo.
Samo nikako ne zaboravi na kais i carape, taj detalj samo oni koji ne kapiraju nista, olako preskacu.
Samo dva-tri primera, kompleta.
Za pravog muskarca koji nista ne prepuste slucaju.
I to samo ako bas hoces da kasnije u zivotu postanes "tihi ubica".
Albert Einstein je kasnije u zivotu retko nosi kravatu (mada je uvek bila u dzepu sakoa, bas ako zatreba), za carape je uvek govorio da je to gubljenje vremena. Sve karte za Tramvaj su bile ispisane formulama, jer i dok se vozio u gradskom prevozu nije gubio vreme...Mora se priznati da taj njegov "apa-drapa" nije za svakoga.
Mada cak i naucnici/istrazivaci imaju neki svoj osebeni stil oblacenja.
Za ovo je ipak potrebna neka druga vrsta smelosti, i mala depilacija nogu.
Ovo svakao nije preporuka, sem ako nisi u "Denga" groznici fazonu.
Kao sto bi zeleo da budes revolucionaran u nekom pronalasku, tako budi i u oblacenju, ali nemoj se utopiti u masi.
Isto tako i neki dobar miris, to je tek prica, normalno prema prilici , vedrini-sirini...Nista napadno, treba da sledis svoj duh i njuh.
Budi poseban!
Nadji se ....
Imao sam malo vremena, pa reko' ajd...malo...
Sta god da odlucis, ej.. to si ti...sada.
Mada bih ja radije ove dole, cisto da malo razbiju.
A posle...
Ma neeee...
Nisam na to posle mislio...
To posle je vec nesto savim drugo.
Ajd...
Pozz
Bookmarks sajtovi