Strana 231 od 413 PrvaPrva ... 131181221227228229230231232233234235241281331 ... PoslednjaPoslednja
Prikaz rezultata 2.301 do 2.310 od ukupno 4130
Like Tree5876Likes

tema: Off topic chat zez soba!

Stariji član Avatar korisnika SHIBUMI
    Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    173

Određen forumom Re: Off topic chat zez soba!

Dakle Strider, resio si gistro da se picnes.

Ovako si nesto zamislio...

Ovako se sada tvoja generacija nosi, u tim specijalnim prilikama, ili ja mozda gresim?

Pa dobro, ako nisi iz ove price dole, a nadam se da nisi, jer jos je za to rano.

Razlog imas, ali jer to tvoj fazon, mislim odeliska i palacinka oko vrata. Ti kao decko koji obecava da zaduzi svet nauke i tehnike nekim "perpetuum mobile" - "vecitim motorom".

Dal 'bi ovako nesto, bez palacinke,izbacena sulja, kao zamisljen-zanimljiv fazon...

DakleM jer to moranje, bas odelo, ili moze da prodje neki kombo sako-lone? Kosulja sa viskom kragnom i bez palacinke.

Cuka moze i caletova, kakva god, to je isto dobar stos, samo oni treba i znaju ce to skapirati.

Cipele treba da odgovaraju ostalim ciniocima i narocito tvojim godinama. Nemoj da se pravis starijim nego sto jesi. Budi srecan sto nisi, za sivo uvek ima vremena. Uzivaj u svojoj mladosti i nesputanosti. Secas se sta sam ti pisao za one razgovore za posao, posle zavrsetka studija. E to je trenutak da svojim "ïzglancanim" izgledom kao deo licne prezentacije prodas sebe.

Ovo gore je sasvim ok za trazenje posla/razgovore. Obrati paznju na detaj u dzepu sakoa, e to je vazna stvar, koja vec dovoljno govori sama za sebe.

Kapish ti ovo?

kasnije moze sivo, odelo sa plavom kosuljom, palacinka verovatno neka uska, gilje koje po ceni i stilu opet treba da odgovaraju ostalim delovima garderobe. Kada budes prisutvovao nekim brifinzima i zapanjio ostale svojim idejama i projektima...

Ove dole moze, ali jedino ako je zelis da budes drugi "Crocodile Dundee".

Nijedan deo garderobe ne sme da strci, sve sloziti da izgleda ne papreno, vec ukusno i sa tragom. Nemoj zaboraviti da ti trazis posao, a nisi onaj koji nudi isti.

To je bilo za ono kasnije, kada budes radio na svom stilu, i vremenom ga izgradio.

A sada udri po nemirnom fazonu gde se vidi buntovnik sa razlogom, zanimljivost i budi "trag u prostoru".

Imaj smelosti da izrazis sebe, ma kakav sablon, kodeks... crno-sivo, pa na tufne.

I kravate su poseban detalj, koji slobodno ostavi za kasnije, ako ti stvarno bude trebalo.

Samo nikako ne zaboravi na kais i carape, taj detalj samo oni koji ne kapiraju nista, olako preskacu.

Samo dva-tri primera, kompleta.

Za pravog muskarca koji nista ne prepuste slucaju.

I to samo ako bas hoces da kasnije u zivotu postanes "tihi ubica".

Albert Einstein je kasnije u zivotu retko nosi kravatu (mada je uvek bila u dzepu sakoa, bas ako zatreba), za carape je uvek govorio da je to gubljenje vremena. Sve karte za Tramvaj su bile ispisane formulama, jer i dok se vozio u gradskom prevozu nije gubio vreme...Mora se priznati da taj njegov "apa-drapa" nije za svakoga.

Mada cak i naucnici/istrazivaci imaju neki svoj osebeni stil oblacenja.

Za ovo je ipak potrebna neka druga vrsta smelosti, i mala depilacija nogu.

Ovo svakao nije preporuka, sem ako nisi u "Denga" groznici fazonu.

Kao sto bi zeleo da budes revolucionaran u nekom pronalasku, tako budi i u oblacenju, ali nemoj se utopiti u masi.

Isto tako i neki dobar miris, to je tek prica, normalno prema prilici , vedrini-sirini...Nista napadno, treba da sledis svoj duh i njuh.

Budi poseban!

Nadji se ....

Imao sam malo vremena, pa reko' ajd...malo...

Sta god da odlucis, ej.. to si ti...sada.

Mada bih ja radije ove dole, cisto da malo razbiju.

A posle...

Ma neeee...

Nisam na to posle mislio...

To posle je vec nesto savim drugo.

Ajd...

Pozz
    Poslednja ispravka: SHIBUMI (27.2.2014. u 1:14)
    "The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Iscrpno i informativno kao i obicno, Shibumi... Nista manje nisam ocekivao

Gradim svoj stil, ali do carapa sa sandalama jos uvek nisam stigao Razmatram i crno odelo, i to da ne nosim kravatu. Mada, ko sto rece Srdja, mogu da je nosim cisto za slikanje, pa posle na luster - osim ako nije D&G ili Boss Kombinacija sako, pantalone/farmerke i kosulja mi je padala na pamet, ali opet, reko da obelezim pocetak samostalnog zivota (na neki nacin) kako dolikuje. Zbog toga i hocu da ovaj caletov sat sredim sto pre, kako bi na ruci imao vec jednu generaciju u momentu kada ja budem pocinjao da sam pisem svoju pricu.

Ovaj Vacheron Constantin je fantastican ! Koji je ovo model ? Mada... ni Reverso ne zaostaje. Necu njega, ne ide braon narukvica sa crnim cipelama i kaisem... ostavicu ga kuci, a usput cu pokupiti VC
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Stariji član Avatar korisnika SHIBUMI
    Član od
    2.2.2012.
    Lajkovi
    2923
    Reputacioni uticaj
    173

Samo napred i neces zaostati.

Vacheron Constantin “ Collection Excellence Platine” LE 150- predstavljen 2006. Ovaj model prati cuvenu Patrimony Contemporaine liniju.

Po prvi put je dostupan u precniku od 42mm. Ultra tanak, Calibre 1120, self-winding movement.

Dial is finely grained sandblasted 950 platinum, sa diskretnim “PT95” izmedju markera 4 i 5 .

Postavi caletov sat kada ga budes sredio.

Ajd...

Cuvaj se i lepo provedi tamo.

Pozz
    Poslednja ispravka: SHIBUMI (27.2.2014. u 20:55)
    "The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".

Stariji član Avatar korisnika himmelstrider
    Član od
    25.9.2013.
    Lajkovi
    516
    Reputacioni uticaj
    23

Dobar... steta sto je oko 50.000 evra. Mada, nikad se ne zna...
    "Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."

Moderator Avatar korisnika Zagor
    Član od
    9.2.2012.
    Lajkovi
    59962
    Reputacioni uticaj
    219

Cekam titulu Off topic chat zez soba!-zagor.jpg
    83stojan and himmelstrider like this.

Moderator Avatar korisnika VLADAN P
    Član od
    18.10.2010.
    Lajkovi
    18032
    Reputacioni uticaj
    282

Citat Zagor kaže: Pregled poruke
    Cekam titulu
    milan zmaj likes this.
    ZAJEDNO SMO SKUPA!

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

ma parodija je to na one navijace zvezde i partizana

elem gde se mogu kupiti victorinox nozici u beogradu, da ih vidim uzivo, a posle mogu i online, gledao danas sajt jedan nas domaci

je l valjaju sto

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    54

Kupis nožić i dobiješ i njihov reklamni sat ko baki

Stariji član
    Član od
    9.12.2011.
    Lajkovi
    3274
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    57

Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
    elem gde se mogu kupiti victorinox nozici u beogradu,
    Novi Beograd-TC Ušce(2 sprat ) prodaju se u prostoru izmedju lokala na standu

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    7841
    Reputacioni uticaj
    28

U Delti na standu i u Snajperu su najpovoljnije cene u Uscu deru.
    Poslednja ispravka: marko14 (28.2.2014. u 22:34)

Slične teme

1. Chat
    By milan zmaj in forum Ankete
    Odgovora: 20
    Poslednja poruka: 2.1.2012., 15:01

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke