Ma ja mislim da su oba radioaktivna! Osnovacu firmu za ulanjanje radioaktivnog odpada, pa cu vam olaksati muke!
Ma ja mislim da su oba radioaktivna! Osnovacu firmu za ulanjanje radioaktivnog odpada, pa cu vam olaksati muke!
Ajde Baki nemoj da si na kraj srca i kod tebe ce da popusti radijacija
Baki. .reši se 18 tice. .. Ko osice
next year at this time I'll be a millionaire
Ha ha da da plac njegov
Gde se seti palca
next year at this time I'll be a millionaire
da ne pominjem sad da je moj seiko lepsi od bakijevog.
Ne brini Baki, SS18 se pravi od '67 - povučeno je iz upotrebe ko zna koliko 'iljada komada!
Mogu od njih pravit' satove čitav ovaj milenijum!
Ja se ovde raspisao ko blesav a dosta ljudi nas ne poznaje.ja i baki smo veliki prijatelji zato se i šalim s njim.znam koliko on voli svoj sturman i stvarno je odlican i izuzetno redak sat kao i svaki sturmanskie ss.jednostavno nema ih vise.sto je najvažnije baki je svoj sat kupio kod ozbiljnog prodavca koji mu je dao garanciju dužu nego swatch grupa za omegu novu.maltene doživotnu.kakav god problem da mu iskrsne sa satom(a tu problema nema)on i posle mnogo godina ima pravo na reklamaciju.stvarno vrhunski sat bas za pozeleti.
Mislim da je i vecina (bar clanovi) shvatili da je sala u pitanju zato ja udarao one smajlije ko lud
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Znam dare nego eto mozda neki nov član ne zna ili neki posmatrac pa da nas ne shvati ozbiljno.
Bookmarks sajtovi