Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Stvarno jagose hoćeš čoveku i palac da otmes. Sad kao znaš člana Bakija e bre sramota
next year at this time I'll be a millionaire
Bolje plac nego vikendicu da mu oribim ko nekima
He he palac s satom..onaj radio aktivni he he
next year at this time I'll be a millionaire
Finnish Minister of Sport + Finnish Ice Hockey Team + Sochi 2014 + Platinum AMEX =
...pusti priču . Ja ovog člana "jagos" jedva da znam par dana.
Zmaje, bato... jesi li vido majke ti, ma kao osice sunce ti žaravo . Neeeema tu odbrane nikakve . Da mi nije Hadžije i njegovih ne oborivih činjenica, razvukli bi me k`o slinu. A i ovaj mladi pomorac Darko se uzjogunio i pustio krilca kad dodjem u Kotor, neće ga izvući ni kilo i po Brancina u pratnji gajbice pivdžane sa sve dedicom (i njegovim ss20es) u društvu ... drže se pomorani, nemoš im prići .
EDIT : Šalu na stranu, ja i jagos (moj dedica ) se zezamo baš poduže vreme (vrhunski drugari i prijatelji), tako da bilo ko koga i malo forum interesuje, već zna za naše "šegačenje" , a koga forum ne interesuje, ne mora ni da zna. Svakako je Zmajković iz iste ekipe, kao i Hadžija.
Jedino, ko nam iz te "zez" ekipe nedostaje (ali stvarno mi nedostaje) je Anbist (ili ti bradato čudo) . Šteta što je smanjio dolaske i iskreno se nadam da će opet biti svakodnevni član.
Poslednja ispravka: backarelli (11.3.2014. u 18:52)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Interesen Tutorial kako da promenite baterija na Tag Heuer
Ajmo FORZA MILAN
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
moze i tako samo nek je 1-1
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi