Uzas od fudbala,BLJAK.... Nadam se da ce vecerasnja biti mnooooooggggoooooooo bolja.
Uzas od fudbala,BLJAK.... Nadam se da ce vecerasnja biti mnooooooggggoooooooo bolja.
U štali na tek kupljenom imanju pronašao 180 automobila | Magazin.ba
da nepoverujes sta te snadje kad odes u penziju
Na temu fudbala....
Poznata i nadasve dosadna "bunker" odbrana... Efikasna, ruku na srce, ali ce se zato pucati penali u sledecoj...
Sto se tice automobila... Eh, da mene ovako potrefi... prodam jedan koji mi se ne svidja, kupim tonu satova i onda ih uklapam sa automobilima
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
ne mozes to znati, lopta je okrugla, to je kao i u politici ili geopolitici i ekonomiji, nemoguce je predvideti rezultat, zeznuta partija saha
Kad se Kinezi reklamiraju
When I see an Alfa Romeo go by, I tip my hat.
Bunker je izuzetno tesko probiti, a opet ako se tako postavljas onda ti je napad slab, takoreci nepostojeci... i tako nece biti golova na utakmici Dobro, mozda se otvore 20 min pred kraj ili tako nesto, ali je cinjenica da je dosadno...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Pa nece Chelsea da igra na produzetke to je sigurno, nego im dosta igraca ne igra, ali izvest ce Murinju ofanzivniju formaciju za revans sigurno, pa nije lud da se zatvori i da rizikuje da se brani 80 min i zadnjih 10 min primi gol i ispadne, bar je ovakvo moje vidjenje stvari kada je murinju u pitanju, u goste izvuce dobar rezultat i onda se kuci lakse dise
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
I ja mislim da nece da igraju kao na prvoj utakmici. Ako budu igrali isto, ispadaju garant. Njih je na prvoj utakmici samo sreca spasila da ne prime gol. Atletiko je dominirao, i pokazao da nije dosao dotle slucajno.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ala se kinez izblamirao
Pa gdje ce da igraju isto, pa ne bih ni da sam ja trener a neko ko do nevjerovatnih detalja analizira svaki mec, cak sam negdje procitao da Murinjo ima taktiku za svaki aut kako se izvodi na koga, a ne nesto vece tipa kornera i slobodnih udaraca. Atlekiko naravno nije slucajno tu gdje je, ali mislim da Chelsea ima bolju ekipu i pojedince i Murinja i cini mi se da imaju vece sanse za prolaz.
I moje je misljenje da ovi igraci Atletika nece nigdje drugo ako predju igrati ovako dobro
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Bookmarks sajtovi