Ma.... nista novo
Ma.... nista novo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Fakat, s tim što bi mene u zatvor strpali,a njemu neće ni ukor dati.
Pa šta s' mislio! Đe će vrana vrani ...
Vladane, taj "region" to su sve zemlje istočne evrope (bivše socijalističke), gde po mom mišljenju policija ima manje onu standardnu a više jednu specijalnu namenu.
Poslednja ispravka: veberz (29.4.2014. u 11:54)
Jedno pitanje... ko ima iskustva sa odelima...
Kako naci odelo za nekog ko je visok a pritom vitak "ka' vreteno" ? Prakticno, odelo ne zelim da nosim ako ne stoji idealno, a nalazenje idealnog iz radnje je verovatno nemoguce. Dakle, priblizno dobro odelo pa krojac za strukiranje i utezanje po meri, ili... ?
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
ja sam kosulju uzeo u sisliju, odlican kvalitet, cena nije mala, to je apsolventsko vece bilo i dobio sam popust zbog toga, na index ili na rec, kako bese vec
imali su sjajan sako, jedno 16.000 je bio i pantalone uzmem u bershku ili pull and bear
nisam zadovoljan izborom odela, te stoga nosim pantalone uz sako......nikolas mi se nije svideo, zara nije kvalitetna uopste, sisli je bio dobar izbor, beneton ima dobre stvari, pantalone uzimam u bershku ili pull bear i jako sam zadovoljan, a cena je pristojna
i upamti, sako zakopcavas sa jednim dugmetom, ako imas dva, onda gornjim, ako tri srednjim
@Himmelstrider I ja imam veliki problem sa odelima. Najbolje mi stoje strukirani međubrojevi, pa bi i tebi preporučio da potražiš. Međutim to je baš teško, s obzirom da retko koja radnja ima. Jeftinije varijante nećeš nigde naći, eventualno probaj u Hugo Boss-u.
Mada iskren savet je da sakupiš para, i odeš do Beča. Tamo ti je blizu Parndorf (outlet centar), mada i po gradu, recimo u Mariahilferstasse imas odličan izbor po prodavnicama.
Marks & Spencer ima odična odela kakva ti trebaju po pristojnim cenama, ali ne u Srbiji. Ako možeš da odeš preko granice, čak i do Budimpešte naćićeš sigurno nešto dobro. Mislim da ti je to optimalan odnos cene i kvaliteta. Prijatelj je upravo prošle nedelje doneo baš fine stvari iz Budimpešte.
U Srbiji imaš Massimo Duti, ali on je skup i to su više odela za mladog vlasnika firme, nego za elegantnog čoveka.
Može i u Bossu ponešto da se nađe što bi ti odgovaralo, ali opet van Srbije... i opet prilično skupo.
Ostalo zaista nije nekog kvaliteta.
Ja bih ti preporučila da odeš u Zekstru i Garinello i pogledaš odelo za tebe. Verujem da ćeš pronaći nešto šta ti odgovara. Bila sam u skorije vreme tamo i ima šta da se odabere. Otiđi i probaj, tek ćeš tada moći da stekneš utisak šta ti stoji i šta ti se sviđa. Cene im nisu bombastične (čini mi se oko 20-25.000 RSD). Sad na FB vidim da Garinello daje popust za maturante. Možda i to iskoristiš. Pozz!
Zaboravio sam da je to za maturu! Ništa, onda si osuđen da tražiš po našim prodavnicama... Izdvoji dan, dva, pa bukvalno od prodavnice do prodavnice, pitaj prodavce da ti preporuče neki strukirani model, pa sve tako dok ne pronađeš!
@Shmizla Na žalost, Garinello nema adekvatane brojeve košulja za visoke a mršave, a ne odela. Za Zekstru ne znam.
Najbitnije je da odijelo dobro stoji, ono najskuplje ce izgledati lose ako ti je preveliko ili premalo a ono najeftinije ce izgledati odlicno ako ga kupis pa odneses dobrom krojacu majstoru pa da ti ga on prilagodi tebi i tvom tijelu.. jos je bolje da razgovaras sa krojacem prije kupovine
Bookmarks sajtovi