Imam odlučnog krojača koji nije skup. Ako želiš pusti poruku.
Imam odlučnog krojača koji nije skup. Ako želiš pusti poruku.
next year at this time I'll be a millionaire
Tacno pre 20 godina na danasnji dan, na velikoj nagradi San Marina, na Stazi Imola, tragicno je nastradao po mnogima(a i po meni) najveci vozac svih vremena, Ayrton Senna.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Milane daleko mi je Beograd... Ponudjen, ko pocascen Videcu, najverovatnije cu neko standardno odneti krojacu da ga uklopi kako treba... Kosulje uspevam da nadjem, pantalone sve lakse i lakse (rastem, valjda) a odelo videcemo. Hvala svima na savetima
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Srećno u pripremama za maturu! Kad su vam zakazali datum proslave?
Valjda 2 jun... Vise me brinu pripreme za prijemni
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Baš cool fotka... sada sam je videla na FB i mnogo mi se dopala. Postovana je na stranici Mercedes AMG Petronas.
Pogledajte kako je sat odštampan na rukavici!
Odavanje počasti velikanu.
Remember Senna
I was touched...
Morao sam jedan komentar sa jednog foruma da iskopiram i podelim a povodom pobede Bradonja na Eurosongu...bas sam se slatko nasmejao..
Ja sam samostalni indivudalni proizvođač, poljeprivrednik, narodski rečeno seljak. Sinoć su mi neke stvari postale, kristalno, jasne. Elem...dobijem ja prošle godine, kao donaciju EU, kravu. Vele simentalka, donacija Austrije. Sve dobro, duplo pase, ali i duplo daje mleka, al' ima jedna falinka...dovodih ja ovog mog Jablana da se malo poigraju, ali ništa. Ne reaguje austrijanka, pa to ti je. Pustim ja nju na livadu kad ona kidiše na ove moje, domaće krave, što nisu simentalke...i velim vam, do sinoć nisam znao šta joj je. A ja joj još dao i EU ime...Helga. Umesto da sam je nazvao Ruža, Cveta, Šarulja...
Mali oglas: poklanjam kravu, simentalku, donacija EU, poreklom iz Austrije. P.S. dobra rasa, al' malo nastrana.
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi