U rudnik to treba pa na njivu na 40 stepeni. Sve naravno istog dana. Terapiju ponavljati minimum 2 meseca.
U rudnik to treba pa na njivu na 40 stepeni. Sve naravno istog dana. Terapiju ponavljati minimum 2 meseca.
Kakva glupost!
ALS Ice Bucket Challenge je zapravo neobican nacin da se skrene paznja na jedan zdravstveni problem. Nazalost postala je igra idiota koji se takmice u glupim nacinima da ga izvedu
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Kao i sve sto je dobro kad tad budale okrenu naglavacke zbog svojih interesa. Evo nastupajuca gej parada je u stvari parada ponosa koja je pre mnogo godina predvidjena da pokaze da ljudi koji se na bilo koji nacin razlikuju od proseka nisu nista nikakvi monstrumi. Ali lobi video sansu da napravi to sto je napravio i bice derbi na ulicama ovih dana .
Nego, ovo verovatno vec ide u politiku, ne znam da li je dozovljena, ako nije brisite.
Gospodo,jedna molba-
Da li je neko skoro kupovao jaknu ''Vjetnamku'' u Beogradu (Srbiji) ?
Treba mi nečije lično iskustvo i preporuka vezano za kvalitet.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Mogu da preporucim "Alpha", nosio sam njihovu spitfajerku godinama i jos je citava
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bravo za nase kosarkase!
Dajteeeee crnceee daaaa seee igraaaaammmmooo!!!
Bookmarks sajtovi