Ajmo Momciiiiiii, Finaleeee
Ajmo Momciiiiiii, Finaleeee
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
BENTLEY CONTINENTAL GT V8 S
Sta reci.....
Poslednja ispravka: MMario (14.9.2014. u 23:12)
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Grabez na Roleksi + video
http://www.telegraf.mk/aktuelno/hron...i-roleks-video
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Bentley-u ova boja je užas!
Gdje odmah doživotnu za pljačku!?
Zavisi od zemlje. Negde bi ostao bez ruke. Da je tako i kod nas ne bi bilo lopova na sve strane a najmanje u zatvorima.
@Bogojevski
Ladno su ih snimali od početka do kraja pljačke...Veliki brat.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Osnovni sablon je da se sve snima u svakom momentu, ali se pregleda samo u slucaju potrebe... nije da sam protiv
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
U slucaju bilo kakvog krivicnog dela koje se odigralo na podrucju pokrivenom video nadzorom. Zloupotrebe naravno... nazalost.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi