Ja od rakija mirisem iskljucivo dobru sljivovicu. Te mikseve vidim ljudi vole...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Zanimljivo,A?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Celi dan juce i danas slusam i citam o Bjankievom udesu na VN Japana...a snimka nigde. Ni slutio nisam koliko je to stravicno bilo. Ja sam se najezio...
Inace sam hladna osoba, ali me je ovo potreslo. Uzasno mi je zao kad se bilo kome desi nesto ovako u svetu motosporta
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Potvrdjeno da Bianchi ima difuznu aksonalnu povredu mozga...
Inside McLaren with Jenson Button #GetIn
Ovaj čovek i bicikla su kao jedno. Svaka mu cast za fizicku spremnost, koordinaciju pokreta i hrabrost. Super su mi boje bicikle, dopada mi se.
Jedno kao su bicikla I čovek ovaj. Hrabrost I pokreta koordinaciju, spremnost fizičku za čast mu-s(v)ak
a. Se mi dopada, bicikle boje mi su super . :-)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi