Pitaj suprugu, molim te, ima li uopste potrebe da primim to, posto je u pitanju izuzetno mala ogrebotina, koja je za 10 minuta oprana sapunom i natopljena alkoholom.
Pitaj suprugu, molim te, ima li uopste potrebe da primim to, posto je u pitanju izuzetno mala ogrebotina, koja je za 10 minuta oprana sapunom i natopljena alkoholom.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Pitaj doktora treba li, ostavi se on-line lijecenja, nisi život nasao na ulici!
Ima logike Pozvacu nekog na onoj info liniji, pa cu da postupim po naredjenju... Hvala u svakom slucaju
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
+1!!!!!
I znas sta, meni se cini da se ti pomalo bojis inekcije, pa sve trazis razloge da ne ides doktoru. Evo da ti malo olaksam....ja sam se dugi niz godina bavio uzgojem pasa.....i grebali su me kandjama, grizli zubicima (stenci).....i nikada nije bilo posledica.....ALI NAGLASAVAM, TO SU SVI PSI BILI U KONTROLIRANIM UVETIMA I SVI VAKCINISANI.
Potrazi lekara, neka ti to pogleda i on odluci sta da se uradi.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ma ne plasim se injekcije, to sam prevazisao u trecem razredu osnovne kad sam za 6 dana primio 36 injekcija... Nisam mogao da sednem neko vreme, ali se vise nisam plasio barem
U osnovi vas zapitkujem zato sto me mrzi da idem a ne deluje mi kao opasno. Dovatio sam se prosle godine na zicu, rdjavu, i tako me je posekla da nisam mogao da zaustavim krv. Isprao sam sapunom, naalkoholisao i ziv i zdrav. Mozda je izolovan slucaj opet, ali...
Verovatno cu sutra ipak otici. 99,9% sam siguran da se apsolutno nista nece desiti, ali kao sto rekoste ipak je zivot u pitanju
Ma treba
next year at this time I'll be a millionaire
Pazi,tetanus je opasnost dubokih rana jer u njima nema kisika ali ti niko ne može garantovati da i plitka rana nije zaražena.
I ja sam se nedavno posekao na zardjalu armaturu, nista strasno, ali tetanus obavezno. Primio pre mesec dana, sad nedavno, pa za 6 meseci i godinu dana. Jeste cimanje, ali sta sad...
....to neki homage Role a ? Gde si nabavio kućište ? Dosta dobro izgleda, kao i korman od Mečkedesa ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi