A jel te obuzme radost kada taj posao moraš uraditi s lopatom,sjekirom,krampom....?
A jel te obuzme radost kada taj posao moraš uraditi s lopatom,sjekirom,krampom....?
Tuga nego šta.
Posečena Šumadija, drveće otišlo u grede! | Reportaže | Novosti.rs
Šume Srbije, Istorijske činjenice - EkoSpark
Mnogo više cenim ovakvu vrstu truda.
Evo jedne ekološki korisnije mašine ( u poređenju sa onom za krčenje ):
Pritom nemam ništa protiv planske sadnje i seče šuma ( koliko je ona kod nas prisutna-odsutna, vidi se na svakom koraku ).
Poslednja ispravka: skydrummer (7.11.2014. u 20:28)
Sky,
Da vidiš kakva je Bosna! Gdje se siječe,siječe se na golo!!! Onda se pitamo otkuda klizišta!?
Nego,ja nisam mislio na to,nego na posao koji bobcat i slične mašine mogu uraditi. Respekt-posebno kada je Doboj čišćen od brdâ smeća,a ta brda su nabacana kraj zgrada. Prostora nije bilo da pješke prođeš!
Ajmo malo vedrije teme.....
Danas ja isao na redovan sistematski pregled, jbg, napunilo se godina pa moram..... i izmedju ostalog isao i na rengen i evo sta mi je slika pokazala
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Hehehe,ljubav neviđena!
fascinantno
odnosi se na onog žutog monstruma
Poslednja ispravka: RUS (7.11.2014. u 23:11)
Svima je poznat rad ovog čoveka-legende. Što reče Kirk Daglas- Mel Blanc... jedan od najvećih besmrtnika.
Mel Blanc - Biography - IMDb
Poslednja ispravka: skydrummer (9.11.2014. u 0:09)
Ne znam u koju drugu temu da napišem, pa evo ovde ću .
Pre nekog vremena sam se učlanio na forum i pitao za 2 modela Casia,
i u međuvremenu malo po malo čitao i listao forum, i naučio ponešto o satovima.
Čitajući forum i učeći od vas, odustao sam od ta 2 gore pomenuta,
jer definitivno nisam znao kakav sat želim, a vi ste mi pomogli da to shvatim.
Long story short, želim da pohvalim forum, odlični ste ljudi, samo napred .
Nego sta smo nego odlicni!
Drago mi je da si zadovoljan forumom. Ja sam naucio manje vise sve sto znam odavde, tako da se pridruzujem pohvalama kao mladji clan
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi