Taj sat nije video ni Nemacku ni Nemce. Koliko se sa slike vidi, u pitanju je najobicniji kineski mehanizam.
Taj sat nije video ni Nemacku ni Nemce. Koliko se sa slike vidi, u pitanju je najobicniji kineski mehanizam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jedan od onih " a la tourbion"! I ružan je sat do bola.
Tihomirov,
Jedan praktičan savjet: čim vidiš ovako izloženu nemirnicu sa ukrašenim mostom,a da sat nije provjerena marka ili da ne košta ko trosoban stan, u barem 99% slučajeva je u pitanju kinez. Ovih 1% sam ostavio za nepoznate brendove kojima je palo na pamet da naprave open heart model sa nekim od swiss ili japan made mehanizama.
Društvo, primljeno na znanje
Iskreno, zaključio sam i sam da sat nije roba ali tematika me dobro nasmijala pa sam morao da ga proslijedim na forum
Upravo... ne znam zasto, ali sto su se Kinezi navukli na ove mostove, to je cudo...
Roknu most na svaki drugi sat, pa sad i da naleti koji iz one ekipe "k'o trosoban stan" skupih, sto Dalibor rece, morao bi frajer koji ga je napravio licno da mi dodje na vrata, s rodnim listom, svicarskom sharom i nekim dokazom da je barem nekoliko zadnjih koljena stanovnik Evrope, pa da povjerujem da nije neko kinesko njesra.
Ma za originalnost nije problem ali sam izgubio divljenje prema perfektno odrađenim swiss ili german turbion mašinama zbog ovih kineza. Što je najgore,kineze viđam i u živo,a remek djela samo na slikama.
za svaciju kucu...
http://www.izlesene.com/video/direk-...osteri/7937357
Čoveče koliko je ova devojka snažna...
Joj Shmiz, povuce me za jezik, nisam mogao presutiti.........ma "pohrvao" bi se ja s njom
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
I u kosti uhvatio....samo,s ovom se nije šalit'-sitne kosti lomi pa prepustit joj dominaciju nije pametno! 😁
Jel zna neko ovde latinski ? Ali onako, solidno, posto bi trebalo da prevedem neke reci koje bih stavio na kozu... Cisto da ne bude ono, ko japanska slova, gde trazis da ti napisu ime a napisu ti neku psovku iz Mandzurije xD
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi