I meni je ancre pao na pamet, ali.....imam jos vremena do ponoci, nisam siguran
I meni je ancre pao na pamet, ali.....imam jos vremena do ponoci, nisam siguran
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
PRAVDA ZA PIRATE!!!! PIRATI SVIH ZEMALJA - UJEDINITE SE!!! BOLJE CETIRI NEPLACENE IGRE, NEGO JEDNA PLACENA!!!
UAAAA...EKSTRAPROFITERI IZ ENTERTEJNMENT INDUSTRIJE!!!!
Evo vesti: Nasi predstavnici su bili kod predsednika Obame i izrazili ostar prostest protiv krsenja piratskih prava. Razgovor je protekao u prijateljskoj atmosferi, ali cemo o zakljuccima morati da sacekamo konferenciju za stampu.
Na drugoj strani sveta, mirni piratski protesti su brutalnoscu plicijske intervencije prerasli u nemire sirih razmera. Morala je da intervenise policija na konjima. Ocevici kazu da je kapetan Dzek Sperou vidjen medju protestantima.
Ostanite uz nas program...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
zadnje slovo S
Modus, nema sta drugo... ali, kako sam zbog brojnih promasaja vec uveliko indisponiran, bojim se da bih i ovaj penal promasio.
Он сказал: "Поехали!"
Svejedno si mašio
Nista... kopacke idu o klin!
A Mario nek me osveti veceras!
moze biti i Tanis
Vi se igrate nekog kviza, vidim Evo ja cu da se, ko svaki posten Italijan, odmah predam, pa me obavestite sta je na kraju bilo
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
To je kviz zvani "moglo bi biti... ali nije"... Kruno inace ima satova k'o drva, pa je ovo prije igra na srecu nego kviz.
A ja sam se vec posteno isprosipao, pa jos jedino Mario da mi osveti ime.
ili trazi iglu u plastu sena.....
Bookmarks sajtovi