Ima se, moze se.....
Ima se, moze se.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Što više ne promjene ime relija!? Koji crni Dakar!?
A za dišu EPS- a,heh,....
I ovi iz Kurira:"kaiš od kože aligatora,safirno staklo" "pokazuje mesečeve mene" !?
Mila majko,napisano kao da je u pitanju nešto neviđeno i extra rijetko i skupo. Jbt,pa svaki kinez ima mjesečeve mijene!!!
Sad će da se raspreda da li su satovi original ili fejk, ja sam ubeđen da su original isto kao što sam ubeđen da nijedan od ovih likova ne živi samo od svoje plate, pa to zna svako ko je zašao bar malo u domaći establišment. Sećam se kad je Čeda nosio Hublot, pa se pričalo kao fejk, Ružiću prijatelj poklonio Rolex (ko još kome poklanja Rolex osim roditelja ili za uslugu), pa Mrka U boat od 10k itd....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Poslušao savet, platio 300 dinara, zahvaljujem .
Nego, sad imam drugi problem .
Dok sam čekao u radnji da mi časovničar namesti iglice i narukvicu,
razgledao sam kožne narukvice koje su izložene i svakakve kombinacije su mi se prikazivale pred očima.
Već želim drugi sat i narukvicu, opasna navlaka .
RUS ti je namjerno bacio kost da ideš tražiti iglice pa da se uhvatiš u "vilinsko kolo" ,jer,što da tebi bude bolje nego nama!?
Nisam siguran u kom pravcu da idem.
Da li da pazarim jeftinije satove, tipa Casio, pa da nabudžim neku lepu i modernu narukvicu na njega,
ili da kupim elegantan sat i da furam kožnu narukvicu.
Mnogo mi se sviđaju Orinet satovi, brend za koji sam iskreno prvi put pročitao ovde,
jedina mana je što ne mogu da ih vidim uživo, ali preko slika mi baš dobro deluju.
Suma sumarum, zarazan hobi za sve pare .
Samo daj, ne stidi se....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Da se podsetimo
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Subatomska fizika.....ma daaaj,pa nije ovo forum studenata PMF-a! 😁
Kako prepoznati ženskog studenta na ETF-u? - Pa ima rozi digitron!
Bookmarks sajtovi