Ova fotografija je plaćena 6500000 $ !
IZVOR i detalji - Putovanja - Peina u kojoj je snimljena najskuplja fotografija na svetu - B92 Putovanja
Ova fotografija je plaćena 6500000 $ !
IZVOR i detalji - Putovanja - Peina u kojoj je snimljena najskuplja fotografija na svetu - B92 Putovanja
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Svaki sekund je vredan gledanja.
^ Stvarno dobar i zanimljiv klip.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravlja od Boga, ovo sam rekao da cu kad-tad da uradim
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Williams Mercedes FW37 for the 2015 F1 season
Sto me nerviraju ove nove nosurde jaooo
next year at this time I'll be a millionaire
Zmajcek, funkcija pre lepote Meni su lepi, svakako. Daleko lepsi od starih modela, do 2000-te recimo. Odise agresivnoscu i zestinom. Pogotovo kokpit, ovaj deo koji kao da ide iznad tockova, iznad osovine. Samo sto su malo ubili uzivanje izbacivanjem V8 i uvodjenjem 16k rpm ogranicenja. No dobro, nije to tako strasno kao sto se pricalo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Za mene, jedan od najlepsih bolida u novioj f1 istoriji, mclaren mp4/20, popularni rogonja. Ako se ne varam, model iz 2006-e godine. Muku je mucio sa pouzdanoscu, ali kada je bio na stazi, sa Kimijem za volanom, nije mu bilo premca
Inace, dizajn danasnjih bolida ne mogu da poredim sa starijim bolidima, jer nista nije isto kao nekada, ali cinjenica je da je vreme ovih bolida, slavno vreme f1 sporta... Za mene je ovo savrsenstvo...
Kakav je ovo sport bio nekada. Da li mozete da zamislite nesto slicno danas, posebno ove "ludake" na snimku u 1:52..
Poslednja ispravka: RUS (1.2.2015. u 21:59)
MP4/4 je i za mene savrsenstvo, kao i oni koji su ga vozili. Prost i Senna, kakvi su to bili vozaci...
Nema sta, zlatno doba F1 koje se nikada nece ponoviti, ali nije tako samo u F1, manje vise je tako sa vecim delom auto moto sporta.
Kada je reli u pitanju, situacija je manje vise kao u F1. Evo jedne fotke Subaru tima iz '95. Dovoljno je samo pogledati ko je vozio u tom timu i shvatiti da se tako nesto nece ponoviti.
Edit:23 pretekao si me. Dok sam pisao o WRC ubacio si snimke iz grupe B. Kakva je tek to bila ludnica...
Poslednja ispravka: RUS (1.2.2015. u 21:37)
al se nedugo zatim desilo nesto jako ruzno zbog cega je grupa b zabranjena je l tako beše
Bookmarks sajtovi