Bilo je tu vise incidenata, zapravo previse, koji su prouzrokovali zabranu
Bilo je tu vise incidenata, zapravo previse, koji su prouzrokovali zabranu
Poslednja ispravka: RUS (1.2.2015. u 21:58)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da,taj mclaren je svakako jedan od lepsih. Secam se Hungaroringa preko puta boxa Bmw a sam sedeo...to se nije moglo slusati i cuti nista od buke...ovi sad zuje..sranje
next year at this time I'll be a millionaire
Taj McLaren koga pominjete, iz 2006 je cini mi se, bio apsolutno legendaran na pravcima. Bukvalno ono malo sto zarade u krivinama ovaj pojede na pravcima. Ferrarijev je bio upravljiviji, cini mi se, ali je ovaj rasturao po vremenima.
Novi bolidi nisu vise kao nekad, pre 2013. Zuje, slabiji su... I u nekoj buducnosti ce verovatno ici na struju. Medjutim, iako to uzima cari motosporta ja i dalje tu vidim elitno nadmetanje inzinjera, zbog kojeg i volim F1. Sve se menja, navici cemo
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Mislim da su na zabranu serije B veliki udeo imali troskovi, koji su se konstantno povecavali, plus nesrece koje su prevagnule... Nemam misljenje povodom toga, prosto, auto moto sport i opasnost idu jedno uz drugo, tesko mi je da poverujem da nisu mogli da bolje obezbede trke, ali dobro...
RUS, Ovo je bio sjajan tim, uz F1 tandem koji si naveo, mozda i najbolji tandem vozaca u istoriji auto sporta... Samo sto mislim da je danas situacija u wrc-u cak i gora od formule. Formula se pretvorila u biznis, gura se na misice, kroz jake sponzore. A, o ogranicenjima i pravilima necu ni da trosim reci, pred svaku sezonu mi treba prirucnik da bih mogao da naucim sta se sve ne sme...
Himm...
Mislim da u vreme ovog bolida, ferari nije bio toliko dobar. Reno je bio solidan, ali pouzdan i konstantan. Ovaj meklaren je najbrze f1 vozilo ikada. Inace, ferari koji je apsolutno dominirao je popularni "mravojed", iz 2002-e godine. 15 pobeda u sezoni, ili tako nesto...
Poslednja ispravka: 23jewels (1.2.2015. u 22:39)
@23 Sto, ja uzivam citajuci FIA pravilnik za sezonu
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bez uvrede, nista licno, ali meni je to ekvivalentno citanju uputstva sa male plave (uglavnom) kutijice...
F1 treba da bude poligon, ograniciti kubikazu i...udri.
Nema uvrede, samo mi je takva struka... Ako prodjem godinu Masinski inzenjer, odmalena zanet karakteristikama i specifikacijama U globalu, normalan gledalac moze da gleda i uziva i bez toga, osnovna pravila zastava, kontakata i ogranicenja su manje-vise ista.
Ima li saphir ili mineralno?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
^ Mozda ima Hardlex?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Grupa B je pored tih incidenata koji su se izdesavali, ukljucujuci i vise mrtvih sto gledalaca sto takmicara bila verovatno najteze upravljiva kategorija auto moto sporta ikada. Ako nadjete snimak rada nogu grupe B pa uporedite sa kasnijom grupom A ili sadasnjim klasama videcete o cemu se radi .
Da ne pominjemo snagu koja je i za danjasnje pojmove ogromna pa jos u pero lakim automobilima i sa jedinom elektronikom koja je sluzila za ukljucivanje farova onda mozete da zamislite kako je bilo obuzdati takve monstrume .
Evo kratkog pregleda kako je nastala i zavrsila grupa B:
https://www.youtube.com/watch?v=1b6CS91Clko
Poslednja ispravka: RUS (4.2.2015. u 18:57)
Bookmarks sajtovi