Mozda i nije pravo mesto za ovo, ali smatram da je red da i mi kao jedan mali kolektiv odamo pocast poginulima u padu helikoptera sinoc. Srbija je danas ponosna na ljude koji su leteli u spas malom zivotu. Slava im, i hvala.
Mozda i nije pravo mesto za ovo, ali smatram da je red da i mi kao jedan mali kolektiv odamo pocast poginulima u padu helikoptera sinoc. Srbija je danas ponosna na ljude koji su leteli u spas malom zivotu. Slava im, i hvala.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Neka počivaju u miru.
Mala obavjest- sutra 20.03 2015 u jutarnjim časpvima posle bureka i kavice počeće remont na centralnom satu za sirotinju te će ga majstori djelomično prekriti cca. 60% što može smanjiti vidljivost ostalih sporednih satova vezanih za njega.Ako neko uhvati malo vremena neka baciti pogled i prekontrolirati rad majstora da štogot ne sfušari jer malo duže nije radio takve stvari na ovom prostoru
plan rada vidljiv iz Niša
Eclipse Calculator – Eclipses in Niš, Serbia
PRILIKOM GLEDANJA KORISTITE PREPORUČENU ZAŠTITNU OPREMU DA MAJSTORU NEKAJ SLUČAJNO NE ISPADNE I OŠTETI VAM VID!!!
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
ima li neko ko će sigurno ići na sajam automobila trebala bi mi jedna mala usluga...može i preko priv poruke
Ne znam da li je neko već postavljao ovaj link... interesantan je za pogledati.
Top 35 Most Expensive Watches in the World: 1-35
Mislim da su zaboravili na onaj Seiko Credor Juri- skuplji je od ovog poslednjeg.
dok smo cekali na moskovskom aerodromu da malo prekratimo vreme sa par slika
Nice,nego, što ima u Moskvu?
^ Zimoća!
Kako vecina ljudi imaju vise satova a ne nose bili bilo dobro izvadit iglu da sat ne ide i ne trosi batetiju uzalud?
Bookmarks sajtovi