Poštovani članovi foruma svima vama koji slavite Vaskrs želim da uputim najiskrenije čestitke,da ste mi živi i zdravi sto godina.Želim vam svima puno novih satova i druženja.
Poštovani članovi foruma svima vama koji slavite Vaskrs želim da uputim najiskrenije čestitke,da ste mi živi i zdravi sto godina.Želim vam svima puno novih satova i druženja.
Pridruzujem se cestitkama.....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
je l ima neki sajt pored creation-a i onog gde imamo popust ako smo forumasi da se kupi casio G shock da imaju veliki izbor posto creation nema kockicu, a da stize u EU i da ide normalno garancija i kutija uz sat, ne nešto neoriginalno
Ima Sense watches . Doduše ne stiže u EU ali i onako nismo tamo.
sense odlicna ponuda i prvoklasne cene G modela ali nije sat za mene koji sam iz srbije
Creation prilicno tanak i ima bezveze modele, osnovnu verziju, a to je 5600 kockica nema, smešno, a bila im 40dolara
možda da probamo sa jomashop-om, je l oni razracunavaju neki izlazni porez ako iz amerike salju i sta slicno u EU
Nema ni Jomashop kockicu.
Sto bi razucnali bilo kakav izlazni porez?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nema istina, kad se nešto salje iz amerike prema evropi, je l se zaracunava neka izvozna taksa
Ne, kao sto rekoh vec, zasto bi bilo sta zaracunavali!?
To je nesto iz tvoje struke, znas kad se izvozne takse primenjuju...
http://www.discountwatchstore.com/ ima nesto nekoliko kockica u ponudi.
Poslednja ispravka: RUS (10.4.2015. u 19:45)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
jeste iz moje je ali i meni je nelogicno zvucalo kad su mi rekli to u absolut time
no nebitno ovde ima stvarno dobrih satova, a kockica samo 47dolara
Bookmarks sajtovi