I jos postarina nekih 15$ do EU ako se ne varam.
I jos postarina nekih 15$ do EU ako se ne varam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
ne znam je l je neko primetio da kad udjete na gotovo bilo koji profil manje poznat, bukvalno svaki profil koji nije uopste posecivan i dole se uvek pojavi, ili aproksimativno uvek da je taj profil posetio StephanJones i SteveMildred
to sam se pitao jos pre nekoliko godina kako je to moguce i video sam isto na preko sto profila korisnika, samo njihova imena
evo udjite na rodjendane danasnje, sutrasnje korisnika koji nisu nikada bili aktivni i videcete
Milane, Milane....sta tebe muci.....briga te jeli netko posetio profil ili nije.....mozda su to samo neke cake programera....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
hehe Mario ja mislim da nije dosada nego opažajna inteligencija u pitanju
voleo bih da znam da li oni postoje jer pise u poslednje vreme ovaj su profil posetila dva clana ili tri clana i skoro uvek oni, e sad fora je sto su oni poslednji put bili aktivni po osnivanju takoreci, a to je pre dve godine ili tri, dakle nije ''u poslednje vreme''
Ta dvojica su programeri iz firme koja je ranije bila tehnička podrška ovog portala.
Ili su neki likovi iz Zone Sumraka
Opet...Možda smo svi mi pomalo StephanJones i SteveMildred
Mislite o tome
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Na koji nacin je najlakse stesniti farmerice, odnosno nogavice farmerica?
Napravi, uzmi, otmi ili prevari nece doci sami dinari ni euri i kidaj grebi celog sebe upotrebi i u zivot se usmeri, ali nemoj sebi!
Stipaljkama?
I dati, jel', dimenzije...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Karađorđe se retko oglašava ali kada to učini svaka mu je na mestu.
Bookmarks sajtovi