Ma svaka boja je dobra samo kada nije siva . Zgadila su mi se siva kola. Ima ih kao Golfa dvojki pre 15 godina.
Ma svaka boja je dobra samo kada nije siva . Zgadila su mi se siva kola. Ima ih kao Golfa dvojki pre 15 godina.
[QUOTE=RUS;182283]Na danasnji dan pre 24 godine Crvena Zvezda je postala sampion evrope, pobedivsi francuski Olimpik u Bariju.
Moze neko da voli ili ne voli Zvezdu, ali cinjenica je da je to uspeh vredan divljenja, koji nazalost tesko da ce bilo koji klub sa ovih prostora uspeti da ponovi.
next year at this time I'll be a millionaire
Zare,
Ja sam zato i uzeo crvenu- dosadila bezbojna auta.
Ej sirotinjo....
ja isto imam crvenu, to je najbolja boja za auto po meni, prvo je upadljiv, a drugo sto je zahvalna za poliranje i tesko stari ako nije metalik
stavise sada bih i uzeo beli auto ali ne one vanove nego posebnu belu koja se doplacuje kao metalik
Le Man je Le Man. Ali j.... to kad stalno pada kisa .
Sto se boje tice ja bih skoro uvek uzeo beli auto. Ni Francuzi vise ne farbaju kola u one lepe pastelne zelene, cigla, zute, narandzaste i sl. boje koje su jedno vreme imali Twingo, po neki Clio, Saxo...
бела је популарна у јапану, то је њихова тркачка боја, као црвена у италији или зелена у енглеској
скоро сам у гранд мторсу гледао нову фијесту у салону била је беле боје али посебне беле која се доплаћује, није као овај клио из француске што су довлачили са аукција и много је лепа
иначе да Жаре, у праву си, никад се не бих сетио тога, а онда уђем у фолдер са колима и нађем овакве комаде, одноосно у само овим и ниједним другим бојама
Ja na autu preferiram crnu. Odmerenost, elegancija i stav
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi