Ja sam sa Avast zadovoljan. Odnosno supruga, ona je geek u porodici. Ona petlja sa svim tim stvarima. Znam da ga je nahvalila, i da uz njega pecne i Ccleaner povremeno, i sve je ok.
Ja sam sa Avast zadovoljan. Odnosno supruga, ona je geek u porodici. Ona petlja sa svim tim stvarima. Znam da ga je nahvalila, i da uz njega pecne i Ccleaner povremeno, i sve je ok.
Hvala Araphel. Baš sam instalirao Avast sa ovog linka Najbolji besplatni antivirus programi. Antivirus Zaštita: Comodo antivirus, Avast Home, Avg Free ali ne radi tj radi ali hoće pare . Slobodno recite za još neki program i molim ako je moguće postavite link.
Kako bre hoće pare? Mi držimo na tri kompa neku besplatnu verziju. Ne znam sad link, ali bukvalno avast free antivirus smo kucali i to je to. Traži registraciju preko maila i na godinu dana mora da se obnavlja licenca, ali sve free .
Edit: evo sad kaže gospođa : kad instaliraš dobijaš probnu verziju na 90 dana. Onda odeš na njihov sajt, registruješ se, odabereš free varijantu, i dobiješ licencu za godinu dana.
Poslednja ispravka: araphel (27.7.2015. u 17:01)
Tražio je pare za neku optimizaciju (da očisti smeće, viruse...), ne znam ni na šta sam kliknuo. Međutim evo počeo je skeniranje virusa. Hvala još jednom.
Poslednja ispravka: skydrummer (27.7.2015. u 17:19)
Skydrummer, 360 Total Security. Ja sam ga random probao i odusevio sam se, koristim ga na Win 8. Koristi Avirin algoritam za otkrivanje koji je navodno najbolji na svetu. U praksi je stvarno otkrivao i nalazio gluposti koje su drugima promicale
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Grazie!
Master Yoda, kad već čistiš komp onda očisti i od malvera, spajvera, trojanaca.
Probaj i TuneUp Utilities, i posle toga defragmentuj Hdd.
Ja koristim Nod32, završava mi posao. Ali nemam link za download. Jedino da ga nekako pošaljem, a mislim da može.
A ako u računaru već ima virusa, onda je prvo najbolje odraditi reinstalaciju operativnog sistema (a i ako nema bar 2X godišnje, nije na odmet) pa onda kad se podigne nova kopija Windows-a instalirati neki antivirus. Poz.
Mišić M.
Poslednja ispravka: Misic M. (28.7.2015. u 10:59)
Mišić M.
Ovim nasim politicarima je stvarno dosadno!
EDIT MODERATORA
Haririson
Sa žaljenjem sam morao obrisati linkove koje si postavio jer tekstovi u njima eksplicitno govore protiv jedne političke partije a tako nešto nije dozvoljeno našim pravilnikom.
Inače reč je o daljoj sudbini onog Roamera koji je jedan poslanik poklonio drugom za vreme zasedanja skupštine.
Poslednja ispravka: VLADAN P (30.7.2015. u 0:22)
Bookmarks sajtovi