Porsche- ništa za reć osim što 100 godina isto izgleda.
Porsche- ništa za reć osim što 100 godina isto izgleda.
Gresis kolega,Porsche je kao sat,detalji su presudni.
Detalji......jah....
Nije da imam nešto protiv 911-ke ali mi je dosadila.
Veruj mi,bavim se automobilima,bosista sam,redovno komentarisem sa mehanicarima skoro sve automobile,bez obzira na tip,ubrizgavanje ili gorivo...
реци како си власник овлашћеног сервиса, довољно је
Ja sam odavno zvao clanove foruma na okupljanje u PO,imamo mi ovde dobre pivnice,restorane,kafice...Mogao bih i svoj servis da prezentujem,ne radi reklame,vec radi pomoci ljudima oko popravke automobila,kada zatreba...
bila je jedna kafana u centru PO.bio dobar rostilj guzva kad god dodjem.pre par godina kad sam bio vidim tu kladionica.
Ima drugih sada,dobar rostilj i usluga,domace vino,pivo na tocenje,zato sam i pozvao sve clanove da dodju ovde,kolega MMario se odazvao,tako da bi on i mogao da organizuje ekipu,a posle ja preuzimam.
Nenade
Predlažem ti da se oglasiš u ovoj nepravedno zaboravljenoj temi-
Imate neki problem?
Ujedno poziv upućujem i svim ostalim članovima koji se prepoznaju u opisu teme.
Poslednja ispravka: VLADAN P (18.9.2015. u 23:59)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladan P,imas pravo,pisacu u odgovarajucoj temi,samo ovaj link nije dobar,a i nije mi jasno ovo "imate neki problem" u linku nisam nista lose mislio-rekao.
Ukoliko mislis na konstataciju u vezi MMaria,vec smo davno razgovarali o tome,pozvan sam i u NS,ne razumem cemu upucivanje na ovaj link,nisam imao losu nameru,bas suprotno.
Bookmarks sajtovi