Da, kolega i ja imamo dogovor od pre, realizovat ce se kad-tad....mene malo sprecava ta moja noga inace bi vec obisao kolegu i druzio se s njim...
Da, kolega i ja imamo dogovor od pre, realizovat ce se kad-tad....mene malo sprecava ta moja noga inace bi vec obisao kolegu i druzio se s njim...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
ma vladan je mislio na problem oko popravke auta i slicno.sto se tice dolaska ako me put nanese u PO a mislim da ce u januaru javljam se sigurno.
Nenade, nismo se uopšte razumeli
Svestan sam da nisi imao lošu nameru.
Naprotiv-shvatio sam da si spreman da kolegama pomogneš savetom iz oblasti tvoje struke a tema na koju sam te uputio ima upravo tu svrhu -da jedni drugima pomažemo kada možemo (pročitaj prvi (uvodni) post iz navedene teme)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Uh,kakva zbrka,izvinjavam se.
Nego nesto nisam mogao da se prebacim na temu sa linka,pa zbog toga onakav odg,bas bzvz.
Koga god nanese put u PO,slobodno se javite,vrata mog grada su uvek otvorena za sve.
Po je Pozarevac ili Pozega?
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Pozarevac.
Ja sam juce bio u Pozarevcu a proveo sam tamo skoro celu proslu godinu. Firma mi je tamo dobila posao pa sam dosta vremena tamo proveo.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Pa kolega,javi se sledeci put.
Cime se bavi firma,ako smem da pitam?
Pa dolazim ja tamo cesto. Radimo gasifikaciju cele opstine.
Pomoc!
Pre 20 dana sam narucio preko sajta online kupovina je u pitanju i bio je final sale ( neke patike, dzemper i sorts za kupanje ) i ukupna vrednost je bila 44,03 eura. U petak sam dobio od postara posiljku da mi je roba stigla u postu i da mogu da je preuzmem. Carina je obracunata na 7489,66 dinara. A vrednost robe je oko 5330 dinara kada se ovih 44,03 eura pretvore u dinare... Mislio sam i nadao se da je greska... Kada sam otisao danas da podignem paket ispostavilo se da nije greska i trazio sam da vidim racun po kom su mi obracunali carinu i ispalo je da su procenili da je vrednost posiljke nesto ili preko 22000 dinara. Trazio sam da slikam fakturu, ali radnica poste mi nije dala.... Pitao sam je gde mogu da se zalim, ona mi je dala neki broj telefone od carine u Beogradu gde je ocarinjeno, ali na taj broj se niko ne javlja... Roba je poslata obicnom posiljkom... Pitao sam radnicu u posti sta ako ne preuzmem posiljku sta ce se desiti sa paketom, ona mi je odgovorila da se vraca prodavcu na tu adresu... Mene sada zanima da li ja mogu da se zalim i gde da se zalim? Ili da se oprostim od tih 44,03 eura... Posto mislim da je besmisleno da placam carinu, koja je veca nego vrednost robe... I ako na paketu jasno pise kolika je vrednost paketa.... Nema nikakve logike da mi obracunavaju po toj ceni... Da li je neko imao slicna iskustva?
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Bookmarks sajtovi